跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 fwy1222 於 10-8-30 09:41 發表
hi!morning~

off 2天同wy4處逛吓抖吓...跟住又要開始艱辛的學年.. 最5習慣的人是我....又要倒x咁早起身..

去邊到逛?

我聽日同後日下晝off, 小小地當陪下yc~

睇左公主show? 覺得點? 我地sat去睇, very good, yc話好好睇, 雖然位置遠左小小, but係正中位, 又係eye level, 同埋座位樓梯式, 起碼5會比前面果行遮住~

伯爵府

原帖由 得意媽 於 10-8-28 02:05 發表
天日最後"沖廁"

沖哂未

伯爵府

原帖由 M&A Mom 於 10-8-26 13:23 發表

Thank you Thank you 契媽

搵到,原來係間本地教育機構出,一陣直接去佢 office 買,真艱辛

搵到安樂哂lor~

呢家野真係要契媽出手至掂~

子爵府

原帖由 小BMom 於 10-8-30 10:32 發表
睇左公主show? 覺得點? 我地sat去睇, very good, yc話好好睇, 雖然位置遠左小小, but係正中位, 又係eye level, 同埋座位樓梯式, 起碼5會比前面果行遮住~ ...

princess show==>超good~我都覺得好睇,wy直頭成個人入晒神咁睇...我地都算前架($300的第一行,又係bk搵到marco polo club的offer,買3送1,所以都好抵),雖然5算riser seat,但對我們的小朋友影響不大,因都冇乜點俾人遮...

出年又有得mickey show,wy已經話要再睇,到時你知記住通知我.

子爵府

原帖由 小BMom 於 10-8-30 10:32 發表

去邊到逛?

我聽日同後日下晝off, 小小地當陪下yc~

我都當小小地當陪下個囡,冇乜預定節目~

今日先陪婆婆飲茶,因婆婆好辛苦咁湊左wy成6個wk,d度去,個度去,真係十分感謝婆婆.

晏d同wy&同學仔去左溜冰~

子爵府

放完暑假lor!cherrie終於開口話期待開學lu!之前都話重有幾多日就番學,希望假期可以再長D!話咁快就三年級,時間真快~

伯爵府

醒目開學勳章

Cissy 用左以下句說話黎結束今個暑假.

[點解開心既時間過得特別快既?]

心諗....... 大家咁話啦, 亞囡!

子爵府

開學啦! Jaykan今朝好精神呢! 新學年, 新開始, 希望他可以專心上課, 認真做功課, 做個有責任感的學生!

祝各位小朋友學業進步! 學到更多新知識! 享受多姿多采的校園生活!

伯爵府

morning ar~

琴日下晝同yc游水水, 夜晚yatch sushi, 盡慶之後早早上床訓, 今朝精神都5錯

子爵府

原帖由 小BMom 於 10-9-1 10:55 發表
morning ar~

琴日下晝同yc游水水, 夜晚yatch sushi, 盡慶之後早早上床訓, 今朝精神都5錯

Jaykan開學前都玩得好盡興~

星期日 - 上午約左幼稚園同學仔去遊戲室玩, 下午就去左契媽屋企玩

星期一 - 約左兩個表姐去科學館玩, 夜晚就係嫲嫲屋企訓

星期二 - daddy請假帶佢去清水灣游水 (今年第一次去沙灘)

伯爵府

開學開新版, 1陣記得過去啦~

首頁

尾頁

跳至