跳至

首頁

尾頁

伯爵府

morning ar~

伯爵府

原帖由 HeiMarie 於 10-1-5 00:06 發表

yc 明白套戲嗎?
我地禽日就睇美食xx, 我zzz 咗
ch 話花鼠好睇d wor!

今日同ch溫英默, 佢5 肯寫, 只肯串,
仲 要 不停通屋跳住嚟串
救命!!!!!!!!!!! ...

睇之前講過大概故事比佢聽,某d細節就1路睇佢1路問我1路答,我諗佢明d又5明d呱?but佢好留心睇哂3個鐘,都算勁 yc都話花鼠好睇,but daddy訓足全程

默書已由daddy全權負責,因為佢eq高 我默last果次,主要係比yc聽正確d既英/普發音~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 小BMom 於 10-1-5 12:26 發表

睇之前講過大概故事比佢聽,某d細節就1路睇佢1路問我1路答,我諗佢明d又5明d呱?but佢好留心睇哂3個鐘,都算勁 yc都話花鼠好睇,but daddy訓足全程

默書已由daddy全權負責,因為佢eq高 我默l ...

我琴晚直頭默默下飯氣攻心zzzz著左,好彩 daddy 冇食完就zzz,即刻比個波佢攪掂 今日默書但天日就開始考試,真係趕c人mouth: JJ 就6,7,11/1 Matthew 5~15/1 有排受 仲要當中諗個輕 can B dinner 比JJ 唔係乜都冇肯定又講足成年

卓蕎妹豬>>

Belated Happy Brithday!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 M&A Mom 於 10-1-5 13:03 發表

仲要當中諗個輕 can B dinner 比JJ 唔係乜都冇肯定又講足成年

勁似公安
所以今年問定邊日做, 免得早左1日又話5算數

丫! 舊年又係咁, 撞正考試

上次測驗佢放假, 激到我灘灘腰, 你地d daddy 放假理倫係幫手溫書, 但公安係幫手倒亂, 咩人黎架, 天呀!
咁arm 今早話我知邊日放假, 我問佢係米玩野, 又放果幾日 勒令5比放, 攪攪震

伯爵府

醒目開學勳章

好在cissy 黙書又5c 勞氣, hou 快攪掂, 可能範圍簡單啦

子爵府

原帖由 M&A Mom 於 10-1-5 13:03 發表

我琴晚直頭默默下飯氣攻心zzzz著左,好彩 daddy 冇食完就zzz,即刻比個波佢攪掂 今日默書但天日就開始考試,真係趕c人mouth:mouth:" /> JJ 就6,7,11/1 Matthew 5~15/1 有排受 仲要當中諗個輕 can B dinner 比JJ 唔 ...

JJ 生日要考試播, 好彩第2日唔駛考, 咁放左學都可以輕鬆下~

子爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 13:47 發表

勁似公安

上次測驗佢放假, 激到我灘灘腰, 你地d daddy 放假理倫係幫手溫書, 但公安係幫手倒亂 ...

公安真係..... .......好彩daddy會幫下手溫書, 分擔下~

子爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 13:57 發表
好在cissy 黙書又5c 勞氣, hou 快攪掂, 可能範圍簡單啦

Jaykan係越黎越勞氣, 成績仲每況愈下

男爵府

芸迪: 我地都要提升下自己EQ, 如果唔係好快老. 男仔 同女仔都係好勞氣架.

Cissyma: 好彩 Daddy唔會攪亂我個檔 / schedule, 佢有時選擇避席, 但有時成日叫我地去食tea, 所以我都唔鍾意考試時佢係屋企. 因為我發火時, Daddy又會話我發脾氣教女.

原帖由 芸迪 於 10-1-5 14:15 發表

:-D

子爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 13:47 發表

勁似公安

上次測驗佢放假, 激到我灘灘腰, 你地d daddy 放假理倫係幫手溫書, 但公安係幫手倒亂 ...

d 公仔

我果件都唔睇功課架 or 錯漏百出

伯爵府

原帖由 HeiMarie 於 10-1-5 14:49 發表

我果件都唔睇功課架 or 錯漏百出

呀8月3都係咁, so都係自己跟番, 穩陣d~

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 小BMom 於 10-1-5 17:44 發表

呀8月3都係咁, so都係自己跟番, 穩陣d~

未"pit lu"咩

公爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 18:28 發表

未"pit lu"咩

daddy 今日放 半日,話就話幫 matthew 溫下 d eng 。但佢都 2pm 約我去觀塘 lunch 同 買波鞋
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 M&A Mom 於 10-1-5 18:47 發表

daddy 今日放 半日,話就話幫 matthew 溫下 d eng 。但佢都 2pm 約我去觀塘 lunch 同 買波鞋

嗱! 都話d 男人至愛攪攪震

公爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 19:01 發表

嗱! 都話d 男人至愛攪攪震

佢地不溜以為自己掌握時間係好好:;pppp: 從來唔計會有突發野

子爵府

ok la, your standard is high jet.

原帖由 芸迪 於 10-1-5 14:15 發表

妹妹1歲la~

子爵府

all:多謝咁多位EE記得cherrie既生日

琴晚三條友去yatch日式放題,之後都係黎個主菜,yatch cake吹蠟燭

hou彩剛開學,功課量不多.

剛好琴日派番1st term既考試卷,都5錯~~

子爵府

原帖由 MIU 於 10-1-5 21:33 發表
all:多謝咁多位EE記得cherrie既生日

琴晚三條友去yatch日式放題,之後都係黎個主菜,yatch cake吹蠟燭

hou彩剛開學,功課量不多.

剛好琴日派番1st term既考試卷,都5錯~~ ...

呢期ch又係勁like 日本菜.
cherrie 考試又叻叻!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 HeiMarie 於 10-1-5 22:28 發表

呢期ch又係勁like 日本菜.
cherrie 考試又叻叻!

點解呢可, cissy 又係勁like, 放題更加不在話下

子爵府

原帖由 得意媽 於 10-1-5 22:33 發表

點解呢可, cissy 又係勁like, 放題更加不在話下

係lu, CH 表妹又係.........

首頁

尾頁

跳至