跳至

首頁

尾頁

洋房

我B 囡,而家13個月... 想幫佢留住個得意樣 , 希望大家可以介紹一D 好既店舖俾我地 .... $ 1500 - $ 2000 我都OK , 想要多D相 , 平D 就更好啦 ! THANKS !

大宅

我家族最近影了一次全家福,我覺得價錢和質素也不差,最重要是所有相也會全部給你!一個小時任影,你有興趣可以給我e-mail或facebook,我可以send點相給你看!拍攝地點在土瓜灣。

真係算是超值!

複式洋房

Hi lizchung,

原帖由 lizchung 於 10-1-6 12:21 發表
我家族最近影了一次全家福,我覺得價錢和質素也不差,最重要是所有相也會全部給你!一個小時任影,你有興趣可以給我e-mail或facebook,我可以send點相給你看!拍攝地點在土瓜灣。

真係算是超值! ...

複式洋房

原帖由 lizchung 於 10-1-6 12:21 發表

真係算是超值! ...

複式洋房

我有興趣, would you pls send me the sample and detail info such as the plan and price, etc.
My email is
[email protected]

Many many thanks.

真係算是超值! ...

複式洋房

can u pm me too ? thanks.

大宅

BK Milk勳章

回覆 5# lizchung 的文章

我都想要 details, 土瓜灣好近我 wor.
my e-mail address: [email protected]

Thanks a lot
Ginny

複式洋房

我是搵這個photographer 影的, 你可上佢website 睇
www.dickyleung.com
Website 入面 Galleries 有個穿adidas BB 就是我囡囡呀 !

原帖由 shanbleung 於 10-1-4 18:18 發表
我B 囡,而家13個月... 想幫佢留住個得意樣 , 希望大家可以介紹一D 好既店舖俾我地 .... $ 1500 - $ 2000 我都OK , 想要多D相 , 平D 就更好啦 ! THANKS !

大宅

好媽媽勳章

please me the info too, thanks

洋房

我都想要 details, 土瓜灣都好近我架.
my e-mail address: [email protected]

Thanks a lot
Shan

首頁

尾頁

跳至