跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問大家BB食A+食成點呀?有無生奶癬?
我BB食都第2罐就好似生咗D奶癬!除咗皮膚冇咁好之外其它都ok,都唔知轉唔轉奶粉好?

男爵府

My boy drinks A+ before and 生serious 奶癬 2 times la So, doctor advised me change to Nestle NAN HA 1, and he drinks for nearly 1 month and he face look very good now. After he get well, u can use Cetaphil Moisturizing Cream (doctor gave him) 3 times/ day. The cream is only around $65. Hope my information can help u la!

複式洋房

反而我個仔出世食明治, 跟住面成日紅, 唔 知係濕疹定頭泥定
咩原因, 黎緊食埋呢箱明治就轉a+, 希望好d啦~

別墅

回覆 3# nicole_bb 的文章

我呀囡都係食 A+ 都okay wo, 佢只在出世3個星期時面仔出咗d紅粒粒後, 而家都已經無事&皮膚都滑溜wo. 會唔會呢排d天氣問題而唔關d奶粉事ar?

別墅

好媽媽勳章

我BB都係食A+ WOW, 不過天氣一凍面仔就會紅, 我會幫佢搽VASLINE, 其他唔凍的日子就冇事WOW

男爵府

好媽媽勳章

我大囝同細b都係食a+1,無事喎

首頁

尾頁

跳至