懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問廣華有無婦產科私家病房?? 係點架?? 值唔值得俾幾千蚊住呢?

同埋探病時間會唔會唔同??

大宅

私家平過。唔係幾千咁簡單,如果妳唔係公務員(家屬),生仔好似額外二萬(覆診時留意notice board,有寫的),醫生巡房另計。幾千只係房租。

重要公務員優先。
----------------

3.36 born 3.4kg
15 days 3.85kg
4.79 1 month 4.65kg
5.97 2 months 6.12kg (height 59.5cm)
6.75 4 months 7.94kg (height 65 cm)
6.5 months 8.9kg

---------------------------------------------
15 week 6 144g           20 week 5 404g
22 week 6 540g           26 week 6 1111g
28 week 2 1364g
7   week     0.66cm      8  week 6  2.06cm      
9   week 6  3.03cm    12  week 6  7.05cm

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

以我所知.. 如果唔係公務員, 要住c+房就當c+症, 埋單會仲貴過住c+医院!

不過.. 你想住都未必有位

大宅

無錯, 幾千蚊只係房租, 其他費用係另計, 埋單分分鐘貴過私家醫院

別墅

雖然係貴, 但我就覺得物有所值, 我住的係QMH的, 無國內人, 探病時間有定, 咁就可以好好休息, 而且食物有早,午, 下午茶&晚餐, 全部都有得擇, 而且醫生睇你都有幾個, junior 睇完又到senior. service 真係好好.

首頁

尾頁

跳至