嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雪印beanStalk既蘋果汁

有冇mami比過beanStalk既蘋果汁bb飲?
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

大宅

Re: 雪印beanStalk既蘋果汁

你係咪指日本版送果隻呀? 如果係, 我有比我bb飲, 佢飲得好開心.

男爵府

洋房

係開水定樽裝架?我在reon買左開水個隻,好似$14有10or 8包

我係安嬰兒BB

複式洋房

係呀,用水開粉架~
係西田要差不多$30,re-on$14咪好平?
其實,我想問下係咪開40-50ml水,我琴日比左bb飲,佢好鐘意飲,我自己都試過,真係好好飲~
仲有,我上beanStalk既web site睇過,原來仲有好多生果未.

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

你開40-50ml水, 會否好甜?

我個女現在飲和光堂的果汁, 出街好方便, 1盒有10包4款果汁味, 個包裝話用40-50ml水開, 但我試過好甜, 咪用100ml水開, d味都ok, 及阿囡又好鐘意飲.

re-on 有冇和光堂果汁賣? $$?
[url=http://tickers.families.com][/url

複式洋房

ester,

係呀~我就覺得幾甜,因為個盒寫40-50ml,所以想問下大家落幾多水?

大宅

我都係怕太甜, 所以會加多10~20ml水.

首頁

尾頁

跳至