自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問點先知佢charge夠電?要charge幾耐先夠, 我仔話佢好快就唔暖, 但我已經charge8個鐘了.

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好在o尋日係萬o無買!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

好媽媽勳章

我會折出o黎另外用义電器义,唔係真係唔知义完未~

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我嗰日見有人係mannings退貨
應該唔好用

---生命無價,請支持領養---

大宅

mannings 可以退貨嗎?是壞左退定不好用退?
我知好似是不太夠暖,只是微暖是嗎?
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

大宅

我上年都買咗'衫陽'暖手器要四百幾, 用番佢同廠高能量re-hargable 電蕊(都幾貴吓), 用 high power 可維持6個鐘, 幾熱吓, 但體積較小, 熱能比較難散開, 如果唔用 rechargable 電池而用 Alkaline 電池, 成本重貴過大暖包, 加埋又要charge電, 暖手器都幾重吓! 所以大暖包用起來得乾手淨腳, 一年用暖包嘅日子即使係小朋友都係30天(次)以內, 大暖包又暖又方便,即開即用, 還暖到10小時後重暖,又唔駛預先 charge 電,幾時用都可以,如果堅持要用電暖蛋又要夠暖只得'衫陽'和一些韓國產品, 其他都唔夠熱亦保暖時間短。

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好同意你的講法, 現在舊野擺係度眼冤, 真係雞肋一條, 食之無味, 棄之可惜.

原帖由 ricetaster 於 10-1-7 15:39 發表
我上年都買咗'衫陽'暖手器要四百幾, 用番佢同廠高能量re-hargable 電蕊(都幾貴吓), 用 high power 可維持6個鐘, 幾熱吓, 但體積較小, 熱能比較難散開, 如果唔用 rechargable 電池而用 Alkaline 電池, 成本重貴過大暖 ...

首頁

尾頁

跳至