跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿仔 (2歲幾) 咳左幾個月都未好

有冇耳鼻喉專科介紹 ?

thanks.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇人介紹比我

thanks.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咳一定要睇耳鼻喉專科嗎 ?

thanks.
原帖由 newchun 於 10-1-9 09:19 發表
有冇人介紹比我

thanks.

寶石宮

原帖由 florence0204 於 10-1-9 10:55 發表
咳一定要睇耳鼻喉專科嗎 ?

thanks.

睇左幾個普通醫生都唔得, 連中醫都睇埋
想試吓睇吓有冇好轉.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

屯門啟豐商場李健生
佢係耳鼻喉專科

原帖由 newchun 於 10-1-9 11:03 發表

睇左幾個普通醫生都唔得, 連中醫都睇埋
想試吓睇吓有冇好轉.

複式洋房

李醫生的確係專科,但係佢的醫德,我個人認為真係有保留

原帖由 florence0204 於 10-1-9 13:02 發表
屯門啟豐商場李健生
佢係耳鼻喉專科

寶石宮

原帖由 florence0204 於 10-1-9 13:02 發表
屯門啟豐商場李健生
佢係耳鼻喉專科

thank you

寶石宮

原帖由 edithpooh 於 10-1-9 22:59 發表
李醫生的確係專科,但係佢的醫德,我個人認為真係有保留

點解 ? 可以詳細d講嗎 ?

thanks.

複式洋房

我睇白威醫生,喺尖沙咀。佢係耳鼻喉博士,收費ok!你可以試下,希望幫到你!

珍珠宮

2024年龍年勳章

我見佢好似唔係專科,係文憑(如果無記錯)專科和文憑的水準可以差好遠架..
我都睇過佢(食左成個月抗生素!)我覺得佢係度dum症!!好求奇望下就叫我食抗生素,第一次食一星期睇下點喎,好啦,第二次又係叫繼續食!(唔check)其實我同佢講食左一d效都無!佢都仍然叫我食第三次(加強)!!我覺得勁搵笨!!!我足足食左一個月抗生素(都無用)後來我轉睇政府排期,政府的醫生第一時間幫我check個鼻同喉有無野(放管入去睇下有無腫瘤呀個d)結果係敏感之類,無得醫既,可以唔理都得..
諗番比個果李健生醫生就火!!搵笨!

屯門啟豐商場李健生
佢係耳鼻喉專科

寶石宮

原帖由 小ice 於 10-1-10 18:09 發表
我見佢好似唔係專科,係文憑(如果無記錯)專科和文憑的水準可以差好遠架..
我都睇過佢(食左成個月抗生素!)我覺得佢係度dum症!!好求奇望下就叫我食抗生素,第一次食一星期睇下點喎,好啦,第二次又係叫繼續食!(唔check)其 ...

聽你咁講, 真係有d dum 症喎
我真係想換一個專科睇吓阿仔d咳

男爵府

荃灣力新地下有個鄭鎮光醫生, 佢係耳鼻喉的醫生, 不過唔知小朋友睇得唔得, 大人睇就非常好~~

寶石宮

原帖由 gigayan 於 10-1-10 23:48 發表
荃灣力新地下有個鄭鎮光醫生, 佢係耳鼻喉的醫生, 不過唔知小朋友睇得唔得, 大人睇就非常好~~

係咪近 "船"轉樓梯個度 ?

首頁

尾頁

跳至