自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

獲釋後的陳巧文表示心情沉重,她說,警方出動重案組對付她,又滋擾其家人,明顯是藉其知名度製造白色恐怖。她深信警方的陰謀將不能得逞:「就算警方捉咗一個陳巧文,就算拉咗我然後坐監,外面仲有千千萬萬個陳巧文。」 <---佢真係short上腦, 以為自己係國家英雄呀? 我唔贊成警方做法, 但呢個博出位上頭條女子, 面目都幾可憎! 以前長毛夠出位啦, 人地都冇佢咁討厭!:;pppp: 香港言論自由最可貴, 但因為一小撮博出位要大動警力, 開個白色恐怖先例, 真係唔值得。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雖然我唔認同警方今次O既拘捕行動,
但係呢個陳巧文真係癲得制,
佢唔係當自己係革命英雄掛

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 牛精仔 於 10-1-10 13:02 發表
獲釋後的陳巧文表示心情沉重,她說,警方出動重案組對付她,又滋擾其家人,明顯是藉其知名度製造白色恐怖。她深信警方的陰謀將不能得逞:「就算警方捉咗一個陳巧文,就算拉咗我然後坐監,外面仲有千千萬萬個陳巧文。」 ...

其實佢父母生左個咁既女佢地點諗???

順順利利 大吉大利       

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 charmaine_1 於 10-1-10 13:57 發表

其實佢父母生左個咁既女佢地點諗???

我相信每個父母都會支持仔女所做O既事,
而且佢父母好似係幾支持嫁

水晶宮

其實睇電視采訪...巨講也都幾有頭有路...英文好到唔似一般本地大學生(可能因為有個鬼仔男朋友)...不過...唉...
少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢搞咁多野都係想撈多D政治本錢啫,好似話已有政黨對佢有興趣各佢招手啦! 咁佢咪有工返囉!

大宅

好媽媽勳章

佢咁出位
都唔會有正常公司請佢返 OL 工 ~

但佢從政, 又極不討好, 至少, 民選我唔會選佢

原帖由 alicemic 於 10-1-10 14:04 發表
佢搞咁多野都係想撈多D政治本錢啫,好似話已有政黨對佢有興趣各佢招手啦! 咁佢咪有工返囉!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 CFaHB 於 10-1-10 14:10 發表
佢咁出位
都唔會有正常公司請佢返 OL 工 ~

但佢從政, 又極不討好, 至少, 民選我唔會選佢

me too
順順利利 大吉大利       

翡翠宮

我發過一個夢:佢去旺角示威時剛好被強水先生個膠瓶掟中個頭,容顏盡毀...仲要四圍大叫都冇警察叔叔、消防哥哥幫忙...想衝入便利店搵冰搵水人地又拉閘關門...可憐!

珍珠宮

或者我係呢度極少數對佢唔太反感o既人....(唔代表我認同佢意見)
對於後生一代, 我始終比較多tolerance

大宅

其實, 佢係咪掉轉黎講Y, 係佢利用警方ge知名度, 搞紅自己至真呢?

至鬼憎D咁ge人!!1

男爵府

原帖由 christy1012 於 10-1-10 13:19 發表

AGREE

mouth: mouth:

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-1-10 13:37 發表
佢仲set晒頭....化晒裝.....嘩!!!!!!真以為佢係革命家英雄

我覺得佢好似係時鐘酒店開完工咁.....

未梳頭....「好嬲休」.......

水晶宮

琴晚系IFC pret a manger買三文治...有個女仔坐窗口位食緊也...由背影望去我哇左一聲"陳好文啊"...真系好似...緊身衣窄褲露出小蠻腰長發披肩...走近一睇...原來是位BUN姐...
少奶奶的身份,丫頭的命...

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

請佢係香港搵千千萬萬個俾我睇
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 christy1012 於 10-1-10 13:19 發表

唔鐘意依個女仔都好...
今次警察咁做, 唔係幾o岩啵...........

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都覺得佢好似........唔知點講mouth: 當
tv映住佢時我以差人掃黃後放番出黎小姐 ,佢一D都唔似大學生

子爵府

減齡達人勳章

我覺佢以為自己係英雄, 簡直不知所謂!

子爵府

原帖由 召藥師 於 10-1-10 16:42 發表
請佢係香港搵千千萬萬個俾我睇

我都想咁講. 搵千千萬萬個黎睇下啦, 應該都幾壯觀

首頁

尾頁

跳至