懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

邊有一索得男ka, 如果有徐子淇就唔駛生兩個都係女仲要再追啦.

大宅

畀面勳章

你老公係獨子?
一定要生仔
俾你下胎生仔
你大女咪大鑊
最早8週俾$3000驗血知仔/女
想生仔我fd講過要隔十幾日先做
揀中排卵日(體溫較高少少燒+分泌多)

侯爵府

好媽媽勳章

甘諗會唔會好殘忍ar
原帖由 冼B媽媽 於 10-1-11 15:10 發表
你老公係獨子?
一定要生仔
俾你下胎生仔
你大女咪大鑊
最早8週俾$3000驗血知仔/女
想生仔我fd講過要隔十幾日先做
揀中排卵日(體溫較高少少燒+分泌多) ...

大宅

女性的陰道分泌帶酸性,是有利於X精子,鹼性則有利Y精子,所以可從飲食上著手.不過單以酸鹼去計,對胎兒的性別影響是比較小的。
但戥你第二個B心痛啊

侯爵府

本來睇完就算, 吾想發表咩嘢, 但係個心好吾舒服。
好多人都想生對好字, 包括我在內都想, 但係吾得都無計, 你吾可以照到係女就落咗佢咁自私架, 可能你好容易懷孕, 所以可以咁隨便話吾要bb女, 再生過個。你知道嗎? 吾係人人都咁好彩咁容易懷孕, 我小產2次, 好吾容易先有個女, 我亦打算生多個無論仔或女, 佢都係我既心肝命定, 希望你萬一真係照到係女, 吾好咁殘忍吾要佢啦!

伯爵府

如果有「一定」既,千億新抱就唔駛咁頭痕啦!

你話抽絨毛,絨毛係可以知男定女,但如果係女,唔通你打算唔要佢?

仔女真係咁緊要?仲緊要過一個人命!

唔好意思我都想講:請你地兩位都成熟D,仔女都係自己仔女,都有你同你老公既遺傳o係裡面架!你地咁恨仔,我都幾擔心你地會點對而家個女;萬一你地真係追到仔,我估呢個女仲慘!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原帖由 tomtracy 於 10-1-11 16:21 發表

到時真係 b女,我想我個心比任何人更唔舒服 ,我都唔係好容易有的人,上次小產了,努力一年都冇,之後要食排卵藥先有,
我知咁做唔應該,但真的冇辦法,so搵一索得男的方法 ...

其實你客觀d諗,你覺得呢個世界有冇一個一定一索得男既方法呢?

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原帖由 tomtracy 於 10-1-11 16:27 發表

我個女我一定會對佢好好,因我地都係鐘意小朋友
但因老公屋企果邊係好全統,so 一定要男bb
我地唔係唔成熟,面對的壓力自己先知
如果唔成熟今胎都唔要喇 ...

咁你不如問下6299:你地有冇一定係男bb既方法呀?

叫人生話咁易,因為用口講之嘛,但講到尾,一個胎無論幾多週都係一個生命,不如你叫你老公叫佢老豆阿媽諗諗啦!厄殺生命有因果報應架!

伯爵府

原帖由 tomtracy 於 10-1-11 16:29 發表

係冇
但我會盡左我的責任去試

去試,即係會等結果,結果只有1/2機會。咁我衷心祝你下一個bb好運,因為如果佢係女,佢將會見唔到呢個世界!

p.s.tomtracy,可能我講野比較直,所以可能會得罪左你,希望你唔好介意,但我真係好希望你諗清楚「bb」究竟係一樣咩黎既野?對你地有咩意義。又或者,你可以去「想生bb」度睇下,可能你會明白多d bb唔係只 = 仔 / 女!

侯爵府

好媽媽勳章

既然都要努力甘耐先有bb, 雖然你老公係獨仔, but 仔女都係你2個既結晶品, 如果係甘 我advise你下胎唔好照la, 到生先知la, 對個bb真係勁唔fair law
原帖由 tomtracy 於 10-1-11 16:21 發表

到時真係 b女,我想我個心比任何人更唔舒服 ,我都唔係好容易有的人,上次小產了仲要發現子宮係畸形,之後努力一年都冇bb,之後要食排卵藥先有,

侯爵府

到時真係 b女,我想我個心比任何人更唔舒服 ,我都唔係好容易有的人,上次小產了,努力一年都冇,之後要食排卵藥先有,

我老公都係獨子, 奶奶都好想我生仔, 你既然知道懷孕吾係容易既事, 你更加要好好珍惜懷孕既機會, 搵生男既方法你可以繼續搵, 都係果句, 萬一下一胎真係bb女, 真係好希望你可以把她留住。

別墅

我老公都係獨仔, 我而家駝呢個都係女都係唸住生多一個就收工, 當然下個想係仔啦, 不過就算係女都唔會唔要, 只要佢哋身體健康, 四肢健全就已經好滿足, 你呢個都未生你已經唸定下個係女你唔要, 又成日唸住如果係仔就好..... (你小心你呢胎會胛醋, 同你本身已經唔係易有bb, 你壓力咁大都好難會bingo囉)

原帖由 tomtracy 於 10-1-11 14:57 發表
因今胎照到係 b 女,下胎一定要生男 b

係唔係抽絨毛會最早知 bb性別,係幾時抽架

有冇好的方法呀 ?
因為我地兩公婆都講如果第二胎係女都唔會要,雖然我地都知咁做會好自私,好賤,但我地只可以養二個bb,所以希望有方法可以一 ...

大宅

醒目開學勳章

你要做既野係 帶你老公睇醫生先
如果唔係一陣搞咁多野 又生仔又落仔
再睇醫生先知你老公係無男性虫虫既
真係把鬼

不過真係希望你假若他日不幸地再懷有女女
請你珍惜佢係你既女兒既情份上保留佢

男爵府

咁如果你一路都係馱女咁點呢??你老公會搵第二個女人生??
對bb公平啲,你咁樣係滿足一己私慾咯
好地地只係因為佢唔係仔要落左佢,嗰個係自己骨肉,你於心何忍?

首頁
12345...6

尾頁

跳至