親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

上次我們先在宜蘭玩兩天, 然後再到台北, 所以, 在出發前send左10幾20個email 問包車的價錢, 經過格價後, 發現左一間叫 'BuBuGo台灣旅遊觀光服務站' 的最平, 由台北桃園機場到宜蘭, 然後兩天後再車我們去台北西門町酒店, 三天後再車我們由酒店到桃園機場, 收我們3000元台幣, 汽車是使用8人車, 冷氣好ok, 司機簫大哥很nice, 汽車很乾淨, 所以, 我推介這間公司給大家 http://bubugo.drp.com.tw/ (服務專線:(886)986629486) !

別墅

好媽媽勳章

原帖由 Littlepigpig 於 10-1-15 16:03 發表

HAHA......我又講得誇左d既.. 因為全程我同阿女, 我個friend同埋佢個女, 2大2小, 我地唔食得多野, 小朋友差不多餐餐都係食蛋包飯. 我地好多時係shopping, 係商場度食d餐.

最好個餐都只係西門丁度食日本野同埋hello ...

哦... 咁你想搵商場入面果d 定係餐廳?
如果係商場, 你地會去邊幾個商場呀...?

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

推介新光3越唔知邊個館, A380餐廳. 都唔錯. 又特別. 平台又有兒童樂園.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

仲可以去小人國, 都好易去. 玩足一日. 小朋友開心C

男爵府

原帖由 babyizanne 於 10-1-20 18:01 發表

哦... 咁你想搵商場入面果d 定係餐廳?
如果係商場, 你地會去邊幾個商場呀...?

上次只係行左101附近既商場, 因為我未book hotel, 所以未知去邊度. 去邊度食都無所謂, 最好係有特式. 又啱小朋友既. 一定要有飯食, 阿仔佢係飯桶.

有無食壽司好介紹呢?

首頁

尾頁

跳至