跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家小朋友在家中唔著片時, 係咪會幫佢著底褲? 定係只著返條褲就OK? 我99話仔仔唔著底褲仲舒服, 因佢係男仔~~ 如果係女仔就著都冇問題, 你地會點呢?
定係再大過D先俾佢著底褲?

複式洋房

這星期開始替囡囡著內褲, 特別冬天面褲比較厚, 怕中間位置令囡囡不適, 亦覺得內褲質料舒服d囉!
男仔就不大清楚了!

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

我最近買咪買咪好多底褲俾仔仔, 我有時俾佢著有時冇, 不過有時去廁所趕唔切就濕左, 又要換...俾佢著習慣下都好, 到時返學都要著啦~

大宅

我都有比底褲阿仔着, 總之唔着片片就會着底褲, 佢自己都有呢個意識.
着咗底褲咁面褲咪冇咁容易污糟, 洗少D衫.

複式洋房

我都係咁同99講, 著底褲咁外面0個條褲咪唔洗整DIRTY同冇咁臭, 有時可以兩日先洗一次外面褲都得, 唔洗咁辛苦(其實D衫都係99洗)...
但99話男仔著底褲會冇咁舒服喎~我都唔知係真唔係...
感覺佢地少少怕麻煩...帶仔仔痾尿時只除一條面褲好過要除底褲+面褲...
唉~~~ 有陣時自己想有一套自己既方法, 但無奈又同6299住, 自己要返工, 個仔交俾6299湊, 所以我想點都唔得啦~~~
仲奇怪呀, 買左D出街衫返黎, 99又當屋企衫咁俾仔仔著, 我話呢D係出街衫, 佢話諗住快D著殘佢...=.=我都唔明佢諗乜!! 我話屋企又唔係冇衫..著返屋企衫咪得囉...我又唔係買黎屋企著...同埋快D著殘D衫...我咪又要快D買多D衫囉...再者.....就算有新衫...都唔洗用"快D著殘佢"呢個諗法咖....乜咁咖咩????????? 真係怪怪地...

首頁

尾頁

跳至