跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

令大家久等嘅3 歲生日會....仲未開始報名:;pppp:

不過我哋個"搞嘢團"己經成立咗啦 做緊嘢架, 今日去咗睇場!

日子已定, 係5月21日星期五 (彿誕公衆假期), 因為仲有D細節要同場地果邊傾, 相信過幾日就會出 post 叫大家報名架啦, 請大家先度一度可唔可以參加到, 定D黎今次係大單嘢, 好多人可以參加

男爵府

畀面勳章

辛苦晒啦, 到時出左關, 可以帶阿囡黎。

ps: 如媽, 好似係「佛誕」唔係「彿誕」

原帖由 fishmum 於 10-1-17 22:37 發表

不過我哋個"搞嘢團"己經成立咗啦 做緊嘢架, 今日去咗睇場!

日子已定, 係5月21日星期五 (彿誕公衆假期), 因為仲有D細節要同場地果邊傾, 相信過幾日就會出 ...

別墅

好媽媽勳章

好期待

thank you 各位搞手

大宅

fishmum, 乜你咁快手, 我仲估要明天才有人 post, hehe...

大宅

wa, thank you fishmum ar.
Support Support

大宅

可唔可以幫我留住個位先呀!如媽我驚報唔到名呀!你知啦~一post 即刻有人報..............去唔到woody

原帖由 fishmum 於 10-1-17 22:37 發表

日子已定, 係5月21日星期五 (彿誕公衆假期), 因為仲有D細節要同場地果邊傾, 相信過幾日就會出 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

十卜十卜!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

emma:內部認購?

原帖由 emma_cyw 於 10-1-18 13:41 發表
可唔可以幫我留住個位先呀!如媽我驚報唔到名呀!你知啦~一post 即刻有人報..............去唔到woody

男爵府

全力支持...

每日必上bk留意報名日期,
以免一出即滿額...

大宅

真係多謝呢班幕後攪手....4個字...."無言感激"!!!

大宅

Thanks for all the organizers.
can I reserve a place in advance too.

大宅

Finally saw this topic. Look forward for so long already.

原帖由 winwin2 於 10-1-18 15:25 發表
真係多謝呢班幕後攪手....4個字...."無言感激"!!!

男爵府

好媽媽勳章

Thank you so much and please count me 3 in ah!!! I must join this time!!!!
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

大宅

太好啦, 21/5 我一定出關, 不過就唔同細B出來, SORRY 今年幫唔倒手, 如媽可否幫我報名, 公司上唔倒網, 我驚MISS 左, 2B1C, THANKS

原帖由 emma_cyw 於 10-1-18 13:41 發表

伯爵府

今日打電話比您就係知您上唔到網.

原帖由 isaacim 於 10-1-18 20:44 發表
太好啦, 21/5 我一定出關, 不過就唔同細B出來, SORRY 今年幫唔倒手, 如媽可否幫我報名, 公司上唔倒網, 我驚MISS 左, 2B1C, THANKS

大宅

thank you joanne.........
原帖由 joanne1206 於 10-1-18 21:07 發表
今日打電話比您就係知您上唔到網.

大宅

各位定D嚟, 今次預留咗好多位比大家, as fishmum says , it's "大單嘢", 我哋有大茶飯食!!!

禁止發言

大宅

thank you very much....big to 搞嘢團 MAMAs..........

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

唔該哂各位攪嘢媽咪! 有乜嘢要幫忙隨便出聲!

首頁

尾頁

跳至