跳至

首頁

尾頁

民房

我B女都係12月出世家, 我都想參加12月bb月活動, 請add埋我啦.

原帖由 cornercheung 於 10-1-17 23:46 發表
另外我係FaceBook開左個0912 MaMa Club,
希望大家join呀~ 不過個Account暫時係"隱藏",
只限邀請加入(因為唔想BB資料公開),

所以希望大家留個E-mail俾我Add大家啦~
攪活動會方便D, Thanks~
我個E-mail係cornercheun ...

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

hihi
我細仔係12月21日出世架,
可唔可以ADD埋我~
[email protected]

大宅

hihi
我B女係12月22日出世架,
我FACEBOOK ACC.

大宅

原帖由 cornercheung 於 10-1-17 23:43 發表
Hello~ 大家好!
我個細仔(舜堯)係12月2號出世架~
想同大家0912既BB做個朋友仔呀!
我個大女係0802果面都識左好多朋友仔,
都會約埋出黎玩架~

各位媽媽有冇興趣攪下活動呢?
......當然唔係依家啦~ ...

我都有興趣呀, PM左你了

別墅

Corner, 你呢個招集好踴躍呀, 好期待黎緊既gathering!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

其實晌大家bb出世之前,我地都有搞gathering架~
請不要點評我,謝謝!

大宅

原帖由 Bente 於 2010-2-1 15:34 發表
Corner, 你呢個招集好踴躍呀, 好期待黎緊既gathering!

係呀~
不過唔知大家想帶B定唔帶B出黎呢??

大宅

原帖由 gilkathy 於 2010-2-1 15:41 發表
其實晌大家bb出世之前,我地都有搞gathering架~

我冇Join呀~
因為我當初預產期係11月, 所以參加左0911果面!

別墅

原帖由 cornercheung 於 17-1-2010 23:43 發表
Hello~ 大家好!
都會約埋出黎玩架~

可否 add 埋我呀? PM 咗你喇, 唔該晒!

1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

大宅

原帖由 cornercheung 於 10-2-1 19:27 發表
係呀~
不過唔知大家想帶B定唔帶B出黎呢??

帶唔帶都冇所謂, 但係我仲餵緊人奶, 要視乎地方而定啦

別墅

我的是孖b (囝囝). 12月8日出世. Please add me. [email protected]

複式洋房

BK Milk勳章

我的是囝囝--12月4日出世. Please add me

民房

我o個個係囡囡--12月12日出世. Please add me

大宅

原帖由 開心世紀 於 10-2-3 20:58 發表
我o個個係囡囡--12月12日出世. Please add me

my bb girl was born on 30/12/09. please add me [email protected]

民房

我囝囝係12月6日出世, 我都想參加12月bb

月活動, 請add埋我啦. [email protected]

洋房

你好,我囝囝12月13日出生,請add埋我啦!

複式洋房

Hi, 我個小b係12月23日出世, 可否add埋我呀?

大宅

我B女係12月24日出世,可唔可以ADD埋我~

複式洋房

好有興趣加入!我的仔仔12月1日出世! E-mail: [email protected]

複式洋房

好呀好呀! 我都想BB多D朋友仔!!!
我個仔叫焯然, 12月3日出世架~~
我個EMAIL係[email protected], add 我啦...

原帖由 cornercheung 於 10-1-17 23:43 發表
Hello~ 大家好!
都會約埋出黎玩架~

首頁

尾頁

跳至