論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

做左10日,黑面,駁嘴,唔同BB玩,唔理佢,同我講條件,第3日話去街買電話卡,足足一個中先返屋企,叫佢放假好唔中意,又黑面....今晚仲整親我大仔,搞到佢撞到個嘴,係咁流血,但都無話睇下佢,好似一付唔關我事的心態.....如果有姊妹睇個我POST,都知佢係問題幾大.....

因為佢係OVERSEA,公司一定會好快幫佢揾新工......

PUPAT-----1978年5月6日, ID: W668148(7)

間公司係大埔.....
真係好激氣...我可唔可以去入境處頭訴佢

別墅

POST 個公司名出來 !

公爵府

終於炒左咪好Law....

伯爵府

原帖由 babylily 於 10-1-18 02:36 發表
做左10日,黑面,駁嘴,唔同BB玩,唔理佢,同我講條件,第3日話去街買電話卡,足足一個中先返屋企,叫佢放假好唔中意,又黑面....今晚仲整親我大仔,搞到佢撞到個嘴,係咁流血,但都無話睇下佢,好似一付唔關我事的心態.....如果 ...

整親大仔。。。有無同佢驗傷? 出WARNING LETTER俾工人丫嘛(不過你都炒左佢咯,講來都無用。)

等待驗證會員

原帖由 alicehfc 於 10-1-18 09:38 發表
POST 個公司名出來 !

可唔可以呀?如果得的我都POST,等大家唔好中招,因為實會好快同佢地揾工

等待驗證會員

原帖由 摩登姑娘 於 10-1-18 10:06 發表
終於炒左咪好Law....

真係宜家D死PK,都唔知咩事,唔好害人啦,係害我唔見錢呀....

大宅

原帖由 babylily 於 10-1-18 11:21 發表

真係宜家D死PK,都唔知咩事,唔好害人啦,係害我唔見錢呀....

恭喜哂, 炒左咪好羅. 我件老賓今個星期尾就LAST DAY啦, 我都恭喜我自己. 樓主你會唔會再請呢???我自己就唔會啦 .

首頁

尾頁

跳至