夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

試下直接同佢講出你既感受吧~

大宅

唔接受。那等同有外遇。

而色情的網頁是越睇越過份,人會越陷越深,任何時候都不應看。

我老公話佢未婚前看過,真的很恐怖,人的思想會不斷被侵食。

如你老公有這習慣,要快d幫佢戒。

禁止訪問

回覆 1# vistachan 的文章

複式洋房

原帖由 vistachan 於 2010-1-20 11:30 AM 發表
給我第一次道我已對他說我不喜歡, 他說會改, 但他一次又一次令我失望. 我對真是很失望.

我c6曾經都係咁,第一次比我發現時,佢既反應係好care我既感受,話以後唔會...當然係大話啦! 第2,3..次之後, 佢就變得話之我,我好hurt,喊過,鬧過,但係佢都係咁,我可以點?!而且佢仲做好多傷害我既野,關係好差,差d離婚添...好彩,神眷顧我地,幫佢修身,慢慢佢就無再有呢嗜好喇
以我為例,我試過發現死忍,唔講出黎, 亦試過爆出黎, 但係我發現,要比佢明白你係知道既,但係原諒佢,等佢有一日會覺得唔好意思,真心去改!所以你係迫唔到佢改架,只有慢慢用誠意去改變佢囉.

大宅

好媽媽勳章

我老公唔會上e d網 佢會睇4仔
其實係我訓左個時去睇 我覺得無咩所謂 =0=
每個人都有佢嗜好既...唔係出去搞搞震未得囉 有時迫得太緊 反而得到彼後果 要介都係慢慢介既..

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

佢睇完之後會點樣做架?
純緒係一種嗜好,習慣嗎?
有無其他傷害性既行為呢?
你點解甘介意呢?

為左甘樣而離婚,我有點意外,
你講多少少可能會比較容易理解.

當然,我覺得已婚男人仲鐘意睇咸網係唔好!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

原帖由 sharonwing_17 於 20-1-2010 12:04 發表
每個人都有佢嗜好既...唔係出去搞搞震未得囉 有時迫得太緊 反而得到彼後果 要介都係慢慢介既.. ...
我認同你0既講法.我又唔係好mind..除非佢好沉迷啦..睇色情網/4仔.總好過佢出去滾丫..
請不要點評我,謝謝!

大宅

十個有九個都睇, 唔睇就點你嘅, 如佢只睇唔去滾就有得佢啦, 冇男人係唔咸濕嘅,只係嚴重與否嘅問題, 可能佢要嘅時候你比唔到佢呢!

別墅

何苦自尋煩惱

原帖由 CarrieTo 於 10-1-20 11:15 發表
唔接受。那等同有外遇。

而色情的網頁是越睇越過份,人會越陷越深,任何時候都不應看。

我老公話佢未婚前看過,真的很恐怖,人的思想會不斷被侵食。

如你老公有這習慣,要快d幫佢戒。 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 咕咕豬 於 10-1-20 13:44 發表
十個有九個都睇, 唔睇就點你嘅, 如佢只睇唔去滾就有得佢啦, 冇男人係唔咸濕嘅,只係嚴重與否嘅問題, 可能佢要嘅時候你比唔到佢呢!

同意!!!
我C6話如果有一個男人真係咩都唔睇 唔咸濕 個男人一定有問題 一係對女人無興趣(即係中意男人)一係就係個男人性無能性冷感

瑪瑙宮

咁証明佢係一個正常o既男人, 男人睇呢 d 好正常, 睇得屋企果件太耐都會悶, 悶就找下新先感, 而且佢唔係沉迷到要召妓發洩都可以啦.

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

間唔中睇, 我唔 MIND 喎

大宅

點解要迫到一個男人咁緊要呢?
成日對住一個同一個女人點都會有d悶既,
更加何況對住一個"唯我獨尊"既女人,
比我就未必只係睇鹹網/4仔咁簡單啦.

我完全唔介意老公睇呢d野,
有時睇到得意野仲會叫我一齊睇,
行街見到有樣靚身材正既我都會叫佢一齊睇.

我從來都唔會要佢改,
但求佢對我坦坦白白,
寧願去接受佢既缺點,
唔係奉承, 更唔係認命,
只係唔想佢對我有所隱瞞,
兩個人一齊一定要互相遷就,
我開心時, 佢亦開心.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 nana832 於 10-1-20 21:39 發表

行街見到有 ...

完全同意
我同我老公都係咁

子爵府

原帖由 nana832 於 10-1-20 21:39 發表

行街見到有 ...

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我又唔介意喎, 睇咪睇囉, 佢又唔係去叫雞, 未結婚時呢d色情網都係會陪佢啦, 唔通結左婚就唔俾睇咩, 男人睇呢d好正常咋.

男爵府

原帖由 sharonwing_17 於 10-1-20 12:04 發表
每個人都有佢嗜好既...唔係出去搞搞震未得囉 有時迫得太緊 反而得到彼後果 要介都係慢慢介既.. ...

YES!! Agree..
同我老公一樣~~我未訓佢自己睇..
我覺得冇所謂..唔覺有乜問題~~

首頁

尾頁

跳至