在職全職

跳至

首頁
12345...31

尾頁

男爵府

Hey, 姊妹們, 話咁快又要開part 3, 快d入嚟再傾過啦!

大宅

新開始 hi
原帖由 KimB 於 10-1-22 13:46 發表
Hey, 姊妹們, 話咁快又要開part 3, 快d入嚟再傾過啦!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

so good! i cant leave message this morning!!!
boss isnt here all day long! i m super very happy

& this morning the co. has no body except me. so i just half sleeping in my desk while waiting for the courrier

伯爵府

報到 !!
又黎星期五...
不過係呀囡又黎病過...我就屎

禁止訪問

大宅

早晨
我兩位小姐都輪住病呀 重要燒倒 39.7度呀
嚇c 我呀
大家小心d 啦 呢排d菌好勁呀

原帖由 Snoopywy 於 10-1-22 17:20 發表
報到 !!
又黎星期五...
不過係呀囡又黎病過...我就屎

禁止訪問

男爵府

早晨! 今日天氣幾好! 不過, 公司好多野做呀!

大宅

正! part 3, 感覺好refresh!
報到, 今日公司有d忙,因為老細上星期2日唔係度, 今日係度咪要做番之前d野
仲要好亂添...

男爵府

我初初番呢份工時勁忙, 每日都做埋D打雜阿四野, 如CUT 布, 執SAMPLE, 忙到都冇時間做自己野, 講個電話又唔得.
但而家因有個阿姐被 DUM , 而家咯D野佢去做, 我只做埋月結野, 所以好得閒 (因一個月先得幾張單)

大宅

早晨

伯爵府

呀囡好番好多....
昨天醫生話佢比同年紀既小朋友瘦左D..輕左D....叫我地帶佢晒多D太陽,俾佢走吓..吾知係咪媽咪奶冇咩營養呢 ? 可能我食得好野少之過...

伯爵府

原帖由 nioclewn 於 10-1-25 16:58 發表
我初初番呢份工時勁忙, 每日都做埋D打雜阿四野, 如CUT 布, 執SAMPLE, 忙到都冇時間做自己野, 講個電話又唔得.
但而家因有個阿姐被 DUM , 而家咯D野佢去做, 我只做埋月結野, 所以好得閒 (因一個月先得幾張單) ...

返工有D野做,時忙時吾忙都幾好..
最緊要份工穩定

男爵府

早呀! 你好勁呀! 到e+都仲餵緊人奶!
其實阿囡e+已經可以食飯仔及其他野, 唔係只食人奶, 應該唔關你既媽咪奶問題, 試吓俾多d唔同既野佢試吓, 睇吓會唔會開胃d

原帖由 Snoopywy 於 10-1-26 10:32 發表
呀囡好番好多....
昨天醫生話佢比同年紀既小朋友瘦左D..輕左D....叫我地帶佢晒多D太陽,俾佢走吓..吾知係咪媽咪奶冇咩營養呢 ? 可能我食得好野少之過... ...

禁止訪問

伯爵府

原帖由 KimB 於 10-1-26 10:40 發表
早呀! 你好勁呀! 到e+都仲餵緊人奶!
其實阿囡e+已經可以食飯仔及其他野, 唔係只食人奶, 應該唔關你既媽咪奶問題, 試吓俾多d唔同既野佢試吓, 睇吓會唔會開胃d

...

如果佢仲食,我會保持到2歲....等佢好番,我買左維特靈芝蜜,話說保健加開胃,希望好D喇

大宅

維特靈芝蜜 好難飲架 我d小姐唔鍾意
而家飲7海開胃水咋
我大小姐都係廋囡嚟架 一病就廋幾磅呀
snoopy 有野請教 你d mama奶 泵咗出嚟 係咪用熱水整熱d 奶呀 我重未理解呢樣野回攪
原帖由 Snoopywy 於 10-1-26 11:31 發表

如果佢仲食,我會保持到2歲....等佢好番,我買左維特靈芝蜜,話說保健加開胃,希望好D喇

男爵府

你地可以試吓俾小朋友食隻維他命叫usanimals, 好似糖咁, 我阿仔超鍾意食, 可以增強小朋友既抵抗力, 冇咁容易病。 我有個friend既小朋友原本係藥煲, 自從食左後, 少左病, 所以介紹俾我個仔食, 我覺得又幾ok

原帖由 鍏晴媽 於 10-1-26 12:07 發表
維特靈芝蜜 好難飲架 我d小姐唔鍾意
而家飲7海開胃水咋
我大小姐都係廋囡嚟架 一病就廋幾磅呀
snoopy 有野請教 你d mama奶 泵咗出嚟 係咪用熱水整熱d 奶呀 我重未理解呢樣野回攪
...

首頁
12345...31

尾頁

跳至