自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

影了慧X影X攝影coupon,好擔心走唔到,聽講套餐都唔平!

請問有咩辨法唔駛加錢拎相走?

一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

複式洋房

好媽媽勳章

冇咩辨法可以唔駛加錢拎相走!

男爵府

if you really don't want to paid extra, you can only get the 2 photots.

My daughter and her classmate also take the photot there last year, I use around $1300 to get the full set photo and the softcopy.

Buy her classmate mama don't want to paid extra, so she only get the 2 photos.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

當年大仔响月會搞嘅生日會攞到coupon, 唔俾錢揀10張, 最終我又唔捨得, 俾咗$300攞返36張4R相 (包埋1筒菲林 + CD)
我覺得算抵~
本來佢SELL我買油畫送8R 36張 (連相簿), 我啋佢都傻

大宅

真奇怪! d sales又無hard sale我wor, 不過我輯相影得幾一般, 好難揀到更多張.
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

首頁

尾頁

跳至