自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

如果唔係先入為主(睇左d白字),否則我真係聽唔到,只覺佢地講得唔正。
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 swas 於 10-1-24 12:00 AM 發表

嘩~
唔敢比小朋友做測試......

兔兄好大整古,我兩個小朋友睇到後......搞到我要解話

超級版主

原帖由 sonic04 於 10-1-24 12:16 AM 發表

咪係9條海豚囉

搞到我要叫佢地唔好咁心邪

千祈唔好俾小朋友睇呀! 我女剛6歲,平時冇乜睇不良卡通電視都見到......

超級版主

剛剛俾老公睇片,佢聽唔到個男仔講乜(講到一舊舊),至於聽個女仔就聽成不雅字,到我開估俾佢睇,佢係度笑,話唔明點解小朋友講得咁差都俾出街。

我對小朋友冇睇開電視,亦少去麥記,不過我都會俾佢地聽一次,教定佢地個兩位小朋友係講乜,費事返到學d同學真係講不文嘢時佢地又學埋一份係度又講又笑(我仔小三,真係有幾個男仔講埋d屎屎尿尿,而家我仔都成日學講d爛gag,我怕佢學埋一份以為好醒)。

首頁

尾頁

跳至