影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都睇到yahoo新聞今日...
仲以為TxB一定唔會比外人拎tim,話晒係佢自己搞o既節目....以為一定會比返自己人....都算跌眼鏡喎~
不過都ok啦.....何紫慧確實真係返去要讀書o既.....話晒得14歲人仔....
我都中意威煌同浩森其實...哈哈

**個人意見
I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

大宅

唔中意D大陸厘呀! 無 lala 一齊比賽...激氣 :;pppp: :;pppp: 支持香港代表 Yeah Yeah Yeah .....

:angryfire:  :chair:  :ranting:  :adore:  :verycold:  :wave:  :evil:

子爵府

原帖由 Darth 於 10-1-25 13:04 發表

同意
其實唔好又偏見, 王雯佢地係有實力
不過可能因為系中途 PK 賽先加入
好多人都覺得唔係咁公平囉

講真中途加入真係唔係咁好

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

網上最受歡迎歌手:許廷鏗

---> 一定係佢啦, 第一個有 fan club, 勁啊!!!

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

珍珠宮

我覺得賽果合理. 冠軍真係有水準的. 小巧未能做到收放自如. 不論結果, 如果係可做之才, 一定有公司會簽佢地的.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kiki.kiki 於 10-1-25 12:54 發表
我都覺得佢棚牙好古怪, 成日"勢"咗出嚟...COOL 咗我諗會順眼D...

好認同啦~佢棚牙真係......睇到都唔鍾意...我作為觀眾唔係好想睇到佢囉~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

me too....

原帖由 嗅屎忽 於 10-1-24 23:54 發表
我最鐘意劉威煌,我覺得最有星味係佢,每次佢嘅表現都唔似喺度比賽緊,似係表現+Enjoy緊

首頁

尾頁

跳至