影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好似ER拱..係講急症室的...有無人有睇呀?
我睇到第二季的第二集...唔知係米仲拍緊?...搵唔到第三集打後的...好想追落去...有無人解答到呀?

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 Heady 於 10-1-25 21:18 發表
我睇到第二季的第二集...唔知係米仲拍緊?...搵唔到第三集打後的...好想追落去...有無人解答到呀?

日本都係播左兩集...
今晚先播第三集...

我都幾喜歡山P...
Gakki 好可愛~~~

侯爵府

我睇左第一輯,好好睇,以家第二輯剛上畫.一定會睇,過遲d先.唔想吊住如上網睇番第一輯先.08年夏季收視冠軍,山P真係好靚仔
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

Just finish 1st ver. waiting for the 2nd. Very good.

原帖由 Paris 於 10-1-25 22:19 發表
我睇左第一輯,好好睇,以家第二輯剛上畫.一定會睇,過遲d先.唔想吊住如上網睇番第一輯先.08年夏季收視冠軍,山P真係好靚仔

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小衣呀
暫時今季最好睇

大宅

請問係唔係一星期一次? 逢星期幾做呢?

大宅

回覆 1# Heady 的文章

I also want to know. When will have Season 2, ch4.

大宅

山P我又唔覺佢好靚仔,但就好cool好吸引,在劇中佢對人越來越有feel啦,對結依都有2句講下。開始感情的人是否真的不像冷酷的人冷靜,看下去便知道了。

水晶宮

咩劇種黎呢??
原帖由 chuenma 於 10-1-28 22:47 發表
Just finish 1st ver. waiting for the 2nd. Very good.

大宅

http://wwwz.fujitv.co.jp/codeblue/caststaff/

官方綱站在此,逢星期一晚上9:00播放。即過兩日有得睇第四集啦。

大宅

是講述4位外科實習醫生參加直升机緊急拯救的成長故事。第一輯,醫生同袍間關懷、學習、競爭和緊張的情節巳好感人了,可能我感情豐富,總睇得我眼濕濕。

山P同巳前一樣,係唔多出聲,但我深深感受到他的內心,好有feel呀!

原帖由 0120 於 10-2-1 10:19 發表
咩劇種黎呢??

侯爵府

Cool得好勁但好型.
睇第一輯時唔好miss2集新春特別篇.

原帖由 chuenma 於 10-2-1 10:15 發表
山P我又唔覺佢好靚仔,但就好cool好吸引,在劇中佢對人越來越有feel啦,對結依都有2句講下。開始感情的人是否真的不像冷酷的人冷靜,看下去便知道了。 ...
行到水窮處 坐看雲起時

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

講型既 buzzer 山P 型D囉 ,CB2好緊湊

伯爵府

今次會唔會有愛情線? 集集都光是救人有點fed up

原帖由 1928mickey 於 10-2-2 11:44 發表
講型既 buzzer 山P 型D囉 ,CB2好緊湊

大宅

醒目開學勳章

BUZZER BEAT 既山P真係唔洗講野---->型到震!!

反而呢套第一輯我睇左頭半個鐘我覺得有d悶..放棄左

而家見你地咁講....我諗又要再睇番喇

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Heady 於 10-1-25 21:18 發表

而家做緊既係Season 2喇,年幾前做左Season 1,我已經個個星期追 上年新年,出埋2 hrs SP,你地可以search黎睇埋,同埋最好睇返第一輯先再追第二輯,雖然集集救人劇情都無咩關連,不過人物關系就有唔同

日本果邊係一路播一路拍架,呢套係月九劇,逢星期一 9:00(日本時間)做,香港大約遲一日就會有字幕檔。

留意下啦

PS: 我仲以為呢套無人睇呢套劇添,太膠興喇

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cheapbombom 於 10-2-2 12:02 發表
今次會唔會有愛情線? 集集都光是救人有點fed up

傳聞山P同新垣會有突破,不過唔知堅定流

水晶宮

嗯~lee種我like wor, 好, 等陣睇下先, tks

原帖由 chuenma 於 10-2-1 10:52 發表
是講述4位外科實習醫生參加直升机緊急拯救的成長故事。第一輯,醫生同袍間關懷、學習、競爭和緊張的情節巳好感人了,可能我感情豐富,總睇得我眼濕濕。

山P同巳前一樣,係唔多出聲,但我深深感受到他的內心,好有feel呀!

...

男爵府

山de戲一直都好好睇ga la

山P de戲一直都好好睇ga la
最鍾意龍攖 野豬大改造 求婚大作戰

洋房

原帖由 haileymama 於 10-2-3 11:11 發表

而家做緊既係Season 2喇,年幾前做左Season 1,我已經個個星期追 上年新年,出埋2 hrs SP,你地可以search黎睇埋,同埋最好睇返第一輯先再追第二輯,雖然集集救人劇情都無咩關連,不過人物關系就有唔同

日本果 ...

志同道合~~由season1 已經開始追,跟住sp, 山p 其他都好好睇o家~~我覺得佢最有機會接木村棒

首頁

尾頁

跳至