夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我有個契妹 佢有左BB 佢未夠18歲的
雙方家長 都同意結婚....
其實佢本身唔想生 但佢老公話想生 咁生囉
點知結婚之後問題多多
1)老公唔出去做野 就算做都唔比錢我契妹 BB既野食飯我契妹都要問佢99拿,個所謂99又比說話佢聽

2)個所謂老公唔同我契妹講 同另一個女仔(又係有左BB既)走去一D情趣用品店幫個女仔買野比個女仔老公,
搵鬼信咩如果我老公係咁 我殺左佢都有知

3)個老公仲要停個老婆錢,契樂同佢嘈 佢就話要趕我契妹走 唔想走就要"貴"低 拿杯荼認錯 又話對我契妹無晒感覺.大老我契妹差唔多生了 你仲要佢咁做?真係有病

我契妹成日都話想走 想離開個男人 結婚都唔夠一年就搞成咁 結左婚3個月炸
我真係比佢激到想死點解要咁做 次次佢識個D男人都係咁
6299又對佢唔好 佢現在生活都幾苦下 昨日生左BB啦...係女黎既 6299+所謂老公 一見係女就黑口黑面
我契妹就係咁對住我地喊..我見到佢咁 離開左醫院就係咁抱住老公喊..連我老公都叫我唔好理佢了 佢口 6唔想我成日為左契妹唔開心,對住我契妹我覺得好無助佢都一樣....唉..............

呻完 舒服好多 我真係想打佢個所謂老公 都唔係男人
佢仲有時打我契妹....

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 EVA222 於 10-1-26 09:29 發表
未夠18歲,我係阿媽一定唔會俾佢生,話我殘忍都係咁話.思想未成熟,唔想生人地話生就生囉,由人地決定自己人生,拖住個細又無技能,見步行步,終有日頂唔順走路囉. ...

唉...講真如果自己唔想生 真係唔好生

等待驗證會員

其實你契妹都5係話咩大錯...只能嘆句遇人不淑囉...同埋腦筍未生埋...
衰都係個男人同佢6299 衰...
如果呢個時候唔理佢, 佢重慘喎...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 claudialuk 於 10-1-26 12:04 發表
其實你契妹都5係話咩大錯...只能嘆句遇人不淑囉...同埋腦筍未生埋...
衰都係個男人同佢6299 衰...
如果呢個時候唔理佢, 佢重慘喎...

所以我唔會聽我老公講

大宅

如果真係想走
同佢搵社工幫幫佢

佢未夠18生 應該有社工/姑娘跟
講比佢地知都得嫁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我生呀b個時都係得17歲~不過好彩我個c6好錫我~我6299對我都算ok~我呀爸呀媽都好鐘意我c6嫁~
其實你契妹都無唸過會變成咁既~只怪佢無戴眼識人姐~
其實佢都好可憐嫁~咁辛苦生個bb出黎結果變成咁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 CathyLaw 於 10-1-26 13:06 發表
我生呀b個時都係得17歲~不過好彩我個c6好錫我~我6299對我都算ok~我呀爸呀媽都好鐘意我c6嫁~
其實你契妹都無唸過會變成咁既~只怪佢無戴眼識人姐~
其實佢都好可憐嫁~咁辛苦生個bb出黎結果變成咁 ...

佢都係咁講 無諗過佢個老公係個咁既人....
我生呀b個時都係剛好18歲...

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

不負責任的男人!

大宅

好媽媽勳章

個老公現在話要我契妹 帶埋個囡走
佢話佢無可能會生個女喎 個bb一定唔係佢

都低能的

大宅

原帖由 sharonwing_17 於 10-1-26 15:30 發表
個老公現在話要我契妹 帶埋個囡走
佢話佢無可能會生個女喎 個bb一定唔係佢

都低能的 ...

好明顯只係想要仔 就算生左個仔 佢一定要仔唔要老婆個d人 好過份!!

別墅

好媽媽勳章

多口問句, 個男仔幾大呀 ?
唔生都生左, 叫佢盡早離開好過.

大宅

好媽媽勳章

快d 走, 搵社工/ 機構幫手, 個大既已經夠慘喇

正視現況, 到底佢 ready 唔 ready 要養大個小朋友

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cowfifi 於 10-1-26 16:39 發表
多口問句, 個男仔幾大呀 ?
唔生都生左, 叫佢盡早離開好過.

個男仔21歲...
契妹成日話離開但佢又唔走...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

不如叫佢返娘家啦...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 swxo 於 10-1-26 16:42 發表
快d 走, 搵社工/ 機構幫手, 個大既已經夠慘喇

正視現況, 到底佢 ready 唔 ready 要養大個小朋友

我契妹有搵開社工嫁....
佢之前話if佢老公真係唔要佢會自己養
但 都要佢自己下定決心先得
佢現在死都唔肯離開個男家...

複式洋房

個男家咪睇死佢唔會走,同埋重男輕女,所以先至會咁對妳契妹。

別墅

好媽媽勳章

我都覺得應該揾社工,如果而家唔走點抬起頭做人,有排比人蝦,女仔d屋企人可以幫佢嗎

禁止發言

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至