自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我有睇呀
同now果個好似

不過立場唔同...

佢連now 個廣告扮有線sales 臨尾果下
" 來啦..幫我申請埋先啦" 都抄埋...

好抵死

珍珠宮

環保接龍勳章

原帖由 Rabbit小小兔 於 10-1-26 17:24 發表
尋晚第一次睇笑到我收唔到聲,真係好過癮,成個廣告抄到十足咁,好期待now再反擊 好耐冇睇過一個咁好笑既廣告

好想睇下!! 上次now都已經幾好笑!!!! 不過我老公講, now幾多個台幾平都好, 就係冇英超同世界杯睇!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

睇左,不過近排開始對有線有D反感,睇佢地娛樂台個"大娛堂"成日針對住TVB講,好冇品 同個D狗仔隊冇分別,冇大台風範,做好自己D節目重好啦.

大宅

未睇過...不過now果個都几好笑,扮有線sales 臨尾係到笑個樣又衰衰咁見到就好想笑

大宅

有冇得睇

大宅

原帖由 polarbb 於 10-1-26 17:30 發表
睇左,不過近排開始對有線有D反感,睇佢地娛樂台個"大娛堂"成日針對住TVB講,好冇品 同個D狗仔隊冇分別,冇大台風範,做好自己D節目重好啦.

係囉 呢排我都無睇娛樂新聞台,覺得佢地好煩係咁咬住人tvb同崔建邦唔放 單新聞出咁耐就講咁耐煩到 唔知佢地有無講下佢地既主播劉明軒單新聞呢

侯爵府

講到宜家都未講完,好煩,重成日叫人上網發表意見同投票,講真,人地TVB個D野關佢鬼事咩,最好笑係個幾個主持重要扮專家去分析人,又搵心理學家去分析人
原帖由 Ling225 於 10-1-26 17:38 發表

係囉 呢排我都無睇娛樂新聞台,覺得佢地好煩係咁咬住人tvb同崔建邦唔放 單新聞出咁耐就講咁耐煩到 唔知佢地有無講下佢地既主播劉明軒單新聞呢 ...

大宅

原帖由 polarbb 於 10-1-26 17:43 發表
講到宜家都未講完,好煩,重成日叫人上網發表意見同投票,講真,人地TVB個D野關佢鬼事咩,最好笑係個幾個主持重要扮專家去分析人,又搵心理學家去分析人
...

我都好想睇下佢地三個(劉明軒 )點樣講解&分析自己單新聞 :;pppp:

侯爵府

米係,又唔見佢搵D"專家"去分析下佢宜家個心情
原帖由 Ling225 於 10-1-26 17:54 發表

我都好想睇下佢地三個(劉明軒 )點樣講解&分析自己單新聞 :;pppp:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乜原來係反擊嚟ga, 我睇到亂晒大籠, 明明之前印像中好似係賣緊有線廣告, 今日無端端睇到now個logo, 但個廣告好相似, 我仲以為我記錯tim.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 polarbb 於 10-1-26 17:30 發表

係啦, 講親句句都有骨, 一d風範都無.

男爵府

我覺得都幾好笑呀!

侯爵府

剛轉去娛樂台,又係講緊TVB 轉台睇新聞
原帖由 莎莎莉莉 於 10-1-26 18:17 發表

係啦, 講親句句都有骨, 一d風範都無.

大宅

原帖由 polarbb 於 10-1-26 18:38 發表
剛轉去娛樂台,又係講緊TVB 轉台睇新聞

已經n咁多日啦仲講:;pppp: :;pppp: 見到亞視同有線係咁咬住人唔放又話人地壟斷 ,咁唔該佢地2個台做d好節目出黎先得架

大宅

未睇呀,咩時段播呀??

大宅

原帖由 Ling225 於 10-1-26 18:50 發表

已經n咁多日啦仲講:;pppp: :;pppp: 見到亞視同有線係咁咬住人唔放又話人地壟斷 ,咁唔該佢地2個台做d好節目出黎先得架

又唔覺TVB嘅節目有幾好!

難得做左咁多年二奶仔, 終於有機會唔駛比人壟斷, 佢地嘅反應都無可厚非。

如果TVB唔係有問題, 都唔駛比廣管局查啦!

大宅

原帖由 TAROPIG 於 10-1-26 18:59 發表

難得做左咁多年二奶仔, 終於有機會唔駛比人壟斷, 佢地嘅反應都無可厚非。

我唔係話tvb無問題,我都好想香港好似台灣咁有咁多選擇唔洗好似得tvb一個台咁 只不過係覺得有線同亞視好煩版稅風波都個几兩個月日日就不停係咁講,但又唔見得佢地個台有d咩節目比人睇,佢地大部分都係外購劇,又唔搞返d本土節目出黎爭氣下,掙係係度嘈 作為一個觀眾我梗係想多d選擇啦

侯爵府

TVB係有問題,不過又唔覺得要一日24小時+將近一個月時間不停去討論,成日咬住人唔放都唔係辦法,不如用多D時間去介紹返D藝人新聞,音樂(既然佢地講到咁想做音樂推動音樂),佢地講D野真係幾尖酸刻薄架.
原帖由 TAROPIG 於 10-1-26 18:59 發表

珍珠宮

原帖由 Ling225 於 10-1-26 17:38 發表

係囉 呢排我都無睇娛樂新聞台,覺得佢地好煩係咁咬住人tvb同崔建邦唔放 單新聞出咁耐就講咁耐煩到 唔知佢地有無講下佢地既主播劉明軒單新聞呢 ...

劉明軒仲咩呀?

首頁

尾頁

跳至