自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好好笑!抄到咁足都有!

原帖由 AA媽媽 於 10-1-27 12:40 發表
哈哈哈~~ 俾我摷到你喇!!
(樓主, 可唔可以係topic加多句: 有片於第二頁呀?)

http://www.youtube.com/watch?v=nnPEPHf2KqY&feature=player_embedded

nnPEPHf2KqY

...

大宅

原帖由 AA媽媽 於 10-1-27 12:40 發表
哈哈哈~~ 俾我摷到你喇!!
(樓主, 可唔可以係topic加多句: 有片於第二頁呀?)

http://www.youtube.com/watch?v=nnPEPHf2KqY&feature=player_embedded

nnPEPHf2KqY

...

咁都比你搵到
哈哈...我覺得NOW果個好笑D,可能NOW果個扮有線個SALES D動作表情 "9" D啦

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 39# AA媽媽 的文章

好好

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

兩套廣告最搶戲嘅竟然係敵方sales。

版主

第三頁都有片睇http://www.youtube.com/watch?v=gVwWo42kVfQ

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

大宅

但最近電視播出個version, 係最後個有線sales咪"fing"住頭講"幫我x請埋先收工呀!!" 比cut 左個樣bor!!!

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 Ling225 於 10-1-26 18:50 發表

已經n咁多日啦仲講:;pppp: :;pppp: 見到亞視同有線係咁咬住人唔放又話人地壟斷 ,咁唔該佢地2個台做d好節目出黎先得架

完全係!

連續幾日睇佢嘅娛樂新聞都係"帝"人,句句有骨,小家到痺,嘔!
佢哋唔知咩係合約精神,又唔知咩叫壟斷,壟斷係 monopoly,係冇得過你揀,你做得好人哋自然會揀你,有麝自然香,唔使不斷插人同單單打打

哈,呢度好多 post 都離晒題,不如搵人出番個新主題"討"佢啦!

男爵府

醒目開學勳章

唔係麻?! 全個廣告最過癮就係果下黎架喎...

原帖由 agneskayin 於 10-1-27 14:07 發表
但最近電視播出個version, 係最後個有線sales咪"fing"住頭講"幫我x請埋先收工呀!!" 比cut 左個樣bor!!!

禁止訪問

大宅

原帖由 Rubybear490 於 10-1-27 13:37 發表
不過Now廣告個cable sales 演得好啲.

now 個廣告的cable tv sales係唔係唱歌的小肥呀? 其實我覺得廣告的"靚女"都同小肥有D似樣, 會唔會係兄妹

禁止訪問

版主

回覆 54# fungpolly 的文章

#47 have link ga

侯爵府

now個個4眼仔做得好d囉....cable呢2個...唔掂,做cable staff個位有d似李健仁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

HEHE 每個月只係百零蚊"起" 個起字加重左語氣同埋大左 好串 好好笑

大宅

之前睇now果個已經笑到收唔到聲,而家睇埋哩個,真係笑到肚痛呀!

首頁

尾頁

跳至