自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-1-27 10:43 發表

我都覺得個警員好強 佢啲慢動作真係好好笑, 我都覺得自己好衰, 明明警員係受害者, 但佢o既反應真係好搞笑.

睇佢嗰下跌真係好覺佢擺明扮落場踢波嗰D球員咁,俾人盅咗一野,唔理痛唔痛都幾歹玩跌低訓地,表情痛苦,搏球証送張紅牌黃牌俾人地食.......真係一模一樣.

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇條片見到個女人一巴打落警員塊面時我都呆左呆,之後個警員D反應我認唔住笑左出聲,好掂啊!

禁止訪問

大宅

鬧事女子固然唔岩啦, 但呀警察先生又真係 又唔可以話你假嘅, 係誇張左小小囉, 明知有記者係到, 仲扮死, 係咪"士刁拔"左D呢, 須知道自己著住制服當緊更傢嘛, 比個女人打一野就"雷"低???我地特區警察幾時變得貢"炸c斗"傢

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

呀sir你係得gei, d戲咁屎 仲有冇人敢叫你捉賊呀

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-1-27 10:43 發表

我都覺得個警員好強 佢啲慢動作真係好好笑, 我都覺得自己好衰, 明明警員係受害者, 但佢o既反應真係好搞笑.

正常程序黎啫.
一定要咁架啦,加埋驗傷,好野,告得個癲婆.
飲醉酒大晒咩,郁手打人,發神經!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個女人,低拉啦~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢個女人飲醉酒就發癲, 呢次佢實出哂名啦

複式洋房

不知所謂個傻婆. 英文又差

個傻婆以為講幾句英文好叻 以為d hk police會驚.好心佢啦.英文甘差唔好學人講英文.

hk police 真係算有禮. 個傻婆係美國佢就死得.
us police 邊會好似香港police 甘nice. 告到佢有排坐。

係美國你打police. 佢地可以立即開搶打佢.
美國police 好保護自己先架. 要防衛先.打死佢都冇人會幫個傻婆架. 邊個叫佢打police呀.

我老公都成日講香港police太好人啦..

捉個傻婆去坐監啦. 得佢同監獄d 大佬講英文呀.

男爵府

畀面勳章

個police真係好好笑

男爵府

din' 婆一名.
:-P

大宅

回覆 1# cky.cy 的文章

女人: 要佢坐監就啱 如果 唔係唔識驚同唔知衰.

警察叔叔 : 你好無辜 不過 直得尊敬

子爵府

原帖由 passpass06 於 10-1-27 11:19 發表
個傻婆以為講幾句英文好叻 以為d hk police會驚.好心佢啦.英文甘差唔好學人講英文.

us police 邊會好似香港police 甘nice. 告到佢有排坐。

係美國你打police. 佢地 ...

Yes, or least she would be tazered over and over again

"I want to leave! I want to leave now!" Sure, you're going straight to jail

複式洋房

應同 .佢英文好屎!

係英國一樣呀. 警察佢有香港甘架.
一早打佢啦. 國有國法. 打警察大罪.
警察有權保護自己. 反擊開槍係正常。

個八婆比警察唔打死. 入去坐.都比班鬼打死佢

原帖由 passpass06 於 10-1-27 11:19 發表

係美國你打police. 佢地 ...

別墅

贊成全港司機驗酒驗毒, 好過係條馬路度累人累己, 最少坐十年就啱啦, d人真係唔見棺材唔流眼流

複式洋房

咪係. 等佢係監重講唔講英文

香港police. 係好nice. 又時真係太nice.

個傻婆唔好講打police. 如係外國地方. 罵police佢都大件事呀. 睇死佢係係香港先甘做. 叫佢去外國, 大陸佢一定
唔夠膽....

唔好講係美國, 淨係叫佢係大陸打完police又扮曬野講甘差英文呀. 9條命都唔夠佢死呀..

quote]原帖由 EstellaWong 於 10-1-27 11:27 發表
女人: 要佢坐監就啱 如果 唔係唔識驚同唔知衰.

警察叔叔 : 你好無辜 不過 直得尊敬 [/quote]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢身有 c 啦

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可能嗰一巴真係好痛呢, 我聽到"拍"一聲都好响下喎~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 boobecky 於 10-1-27 09:28 發表
今朝新聞有講
我都有睇, 好好笑
個女人固然係有問題啦
撑摑警員更加係襲警
但個警員好搞笑, 比人打咗一巴後, 即跌坐在地
d戲誇咗d喎
...

子爵府

原帖由 TVb08 於 10-1-27 10:25 發表
警員執行職責維護法紀用胡椒噴霧就係過份使用暴力,依家執行職責比一般市民打又比你e班人笑,請問何為尊重?難怪現今小朋友如此無家教.

我哋唔係笑佢俾人打,而係笑佢的反應,你唔清楚唔該唔好亂講,未知事實的真相就係度話人,我又唔見得各下有何家教可言

首頁

尾頁

跳至