論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日去完agent 做web cam interview, 請咗個oversea 印, 2年馬拉, 2年星加坡經驗。喺馬拉湊過new born....

28歲, single, 無男友, 佢話想喺香港打4年工.... 識講英文, 唔識廣東話, 4月到香港...

各位靚媽, 有咩特別嘢要注意? 另外,會唔會有工作timetable 可供參考? 因我係新手,第一次請工人...

Thanks very much!!

大宅

醒目開學勳章

無男友 ? 但有親蜜男友呀 !
識講英文, 唔識廣東話 ? 咁識講 YES, MUM, NO, MUM, 算唔算識講英文呀 !

你信呢D半成都死得啦 !

原帖由 RABB 於 10-1-27 09:53 發表
琴日去完agent 做web cam interview, 請咗個oversea 印, 2年馬拉, 2年星加坡經驗。喺馬拉湊過new born....

28歲, single, 無男友, 佢話想喺香港打4年工.... 識講英文, 唔識廣東話, 4月到香港...

各位靚媽, 有咩特 ...

珍珠宮

祝你好運~~

大宅

回覆 2# PansyMummy 的文章

唔係呀... 我同佢做過interview... 用英文in ga...同用web cam 做..唔係Only 講yes 同No..
至於男友, 就真係好難confrim ar...

大宅

回覆 2# Siuchoi 的文章

唉...都係講彩數..

首頁

尾頁

跳至