自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 sampcy 於 10-1-29 13:51 發表
尋日去藥房諗住買, 點知話無貨, 仲話新返貨不論幾號仔都會全部加$20; 跟住去另一間有貨, 但已經加左價, 真係無良奸商

bb剛1歲, 要轉3號仔, 所以打算同bb轉美素佳兒, 但要睇返bb適唔適應到, 有無其他好介紹?? ...

我阿b都係要轉3號~佢又加價真係唔想再食佢...
我都打算轉美素高~好似無咩負面野~都幾好

禁止訪問

大宅

有陣時好嬲,加價咪加價囉,唔好扣住d貨,攪到要搵左好多間先買到!

伯爵府

laubi,

你張大頭相個b 好攪鬼哦

複式洋房

唉 我都收到a+會價。所以星期六就周圍朴奶粉點知做左羊估。頂各位媽媽真係唔好急 一急就出事。我星期六慌慌張張甘周圍搵a+1終於係旺角一間藥房(皆旺對正個間)有貨於是我就買左8罐點知俾完先見到係水貨(馬來西亞來的)水貨都唔緊要(我問左做藥房既朋友話水貨同行貨的分別一個係本地生產一個唔係本地生產所以問題不大)最大問題係得850克喳。根本行冇便到仲要貴左。唉..一急就亂

首頁

尾頁

跳至