跳至

首頁

尾頁

複式洋房

醒目開學勳章

今日睇到報紙個商場宣傳廣告度話 2 月 7 日 有個叫「虎父無犬子 BB 爬行大賽」嘅活動,但就冇講點報名,上佢個網都係冇報名方法嘅

第一次睇到哩個廣告,於是打去問,佢竟然話已經 full 咗,仲話之前已經登過廣告喎

我想問有冇人參加咗呢唔知?你哋係幾時見到廣告同報名架?

嗚嗚~~ 又少咗一個參加爬行比賽嘅機會,呀 b 已經練習緊企同行喇,睇嚟好快唔爬咯~~

複式洋房

我係facebook見到其他媽咪post 左出黎,第一時間即刻send左e-mail去,早兩日已經打左黎confirm,可惜...老公個日要返工,調唔到假,去唔到lu...

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 michellechan28 於 10-1-29 16:22 發表
我係facebook見到其他媽咪post 左出黎,第一時間即刻send左e-mail去,早兩日已經打左黎confirm,可惜...老公個日要返工,調唔到假,去唔到lu...

你幾時報名架?佢開頭話報名日期到 1月29日,即係今日架...

唔係咁嘥吓化,你唔去不如做好心讓個位俾我呀 b 吖,佢好想去呀~~

禁止訪問

大宅

michelle, 彤彤識行啦喎...仲肯爬咩? 我都報左7/2喺愉景新城個爬行大賽...不過仲未收到通知...唔知有冇份呢...好緊張...但又驚阿b到時會好驚咁多人唔肯爬...所以都係志在參予下咁囉...

原帖由 michellechan28 於 10-1-29 16:22 發表

複式洋房

原帖由 erithose 於 10-1-29 17:50 發表

你幾時報名架?佢開頭話報名日期到 1月29日,即係今日架...

唔係咁嘥吓化,你唔去不如做好心讓個位俾我呀 b 吖,佢好想去呀~~

我都超超超超.........級想去,如果唔係都唔會第一時間即刻報左先 ,如果可以讓俾你我都冇問題,不過唔知可唔可以?????

複式洋房

原帖由 熊空紅 於 10-1-29 18:55 發表
我都報左喎,send左e-mail勒,都無收到電話既,咁係唔係即係無呀??

可能真係冇,因為我都收到個call 好多日lu...

複式洋房

原帖由 juneykl930 於 10-1-31 22:36 發表
michelle, 彤彤識行啦喎...仲肯爬咩? 我都報左7/2喺愉景新城個爬行大賽...不過仲未收到通知...唔知有冇份呢...好緊張...但又驚阿b到時會好驚咁多人唔肯爬...所以都係志在參予下咁囉...

...

只要冇野俾佢扶企起身,佢就肯爬架啦...我就係諗住襯佢仲行爬,俾佢玩埋最後一次(亦係唯一一次)爬行比賽,點知...唉

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 michellechan28 於 10-1-31 23:11 發表

我都超超超超.........級想去,如果唔係都唔會第一時間即刻報左先 ,如果可以讓俾你我都冇問題,不過唔知可唔可以?????

如果負責報名嗰個人好人應該可以架,一來唔使報名費唔牽涉金錢交易比較簡單,二來唔需要麻煩到佢再做聯絡再搵人仲好啦~

之前有個爬行比賽我哋報咗去唔到都試過讓過個位比個親戚,好易話為,我估商場show都係差唔多啩~ 如果你真係唔介意讓俾我嘅話我可以將呀 b 個名 PM 過你~ 真係好感謝你呀

複式洋房

我都報左6/2喺愉景新城個爬行大賽,不過仲未收到通知,唔知有沒有位比我呀?

原帖由 erithose 於 10-2-1 03:56 發表

如果負責報名嗰個人好人應該可以架,一來唔使報名費唔牽涉金錢交易比較簡單,二來唔需要麻煩到佢再做聯絡再搵人仲好啦~

之前有個爬行比賽我哋報咗去唔到都試過讓過個位比個親戚,好易話為,我估商場show都係差唔多啩~ 如 ...

大宅

我sent 左information 去愉景新城& megabox, 而megabox confirm 左, 但要扮老虎, 都唔知邊度揾老虎野俾bb 著, 仲要daddy都一齊扮, 整整下我都唔想去!

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 totoro8218 於 10-2-1 19:26 發表
我sent 左information 去愉景新城& megabox, 而megabox confirm 左, 但要扮老虎, 都唔知邊度揾老虎野俾bb 著, 仲要daddy都一齊扮, 整整下我都唔想去!

爸爸都要扮埋一份!?! 唔係下化?!! 男人老虎… 狗, 好難啫, 應該搵媽媽扮老虎…… 會唔會容易少少呢?!!

大宅

畀面勳章

唔知有無媽媽報左爬行大賽但出席唔到呢? 我未同過bb參加, 好想同佢玩一次

大宅

"每位參賽者只可由爸爸陪同進入參賽區域,其他親友須於比賽區域外等候。"
幾大獲ah, 如daddy 得1個都唔知點湊ah b??

複式洋房

原帖由 erithose 於 10-2-1 03:56 發表

之前有個爬行比賽我哋報咗去唔到都試過讓過個位比個親戚,好易話為,我估商場show都係差唔多啩~ 如 ...

我pm 囡囡 d資料俾你,你到時試下俾唔俾讓位啦...

大宅

愉景新城個爬行比賽剛收到 message, 你地收唔收到ah?

大宅

我都收到啦,我報2月6日,totoro8218,你呢?

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都收到愉景新城, 6/2 12點幾

複式洋房

Hi : hoichingching / wsjr / tptp08218

星期六見 ,我都收到call. Time : 12:30am

大宅

HAHA!! 6/2 12:40!!

原帖由 wsjr 於 10-2-3 01:13 發表
我都收到啦,我報2月6日,totoro8218,你呢?

首頁

尾頁

跳至