自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

今早,一早去萬 o 用買一送一coupon ,加埋之前用 hsbc 的 $38=$1...星期 5 最紅..都唸住 9 折到..就算 a+4賣到140..9 折.都平過藥房丫..點知一過機..$ 150.9...我o華一聲..有無攪錯丫..個經理話今早出晒報紙加價...死人"美贊 x"..我話過..食埋一定轉.!!!!!
好在個經理話部機未改..家下都可 $140 賣比我,各位亞媽,如係買就好啦啦淋去買啦 !:;pppp:

複式洋房

a+4沒缺貨..我見到好多

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問你邊間有呢 ???
因葵涌全部冇貨喎

原帖由 fpsze519 於 10-2-1 11:27 發表
a+4沒缺貨..我見到好多

男爵府

药房加到幾$?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

葵涌呢邊暫時知道 @$146

原帖由 吉野 於 10-2-1 11:39 發表
药房加到幾$?

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 潘高壽 於 10-2-1 10:00 發表
今早,一早去萬 o 用買一送一coupon ,加埋之前用 hsbc 的 $38=$1...星期 5 最紅..都唸住 9 折到..就算 a+4賣到140..9 折.都平過藥房丫..點知一過機..$ 150.9...我o華一聲..有無攪錯丫..個經理話今早出晒報紙加價...死 ...

唔怪之得噚日行過兩間 manning A+1-5 號都無貨啦!

男爵府

好彩星期日買左2罐!!!

大宅

我想問你地附近賣A+3幾錢呀?我前日問屋企附近药房已經加左價$175....我冇買到...今日走落去有貨買..再加多$2蚊,即係$177罐,,,真係頂佢個肺~~!!:;pppp:

男爵府

畀面勳章

請問響邊頭附近有得賣呀???

原帖由 cherry720 於 10-2-2 11:00 發表
我想問你地附近賣A+3幾錢呀?我前日問屋企附近药房已經加左價$175....我冇買到...今日走落去有貨買..再加多$2蚊,即係$177罐,,,真係頂佢個肺~~!!:;pppp:

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

都唔知係唔係特登扣起曬d貨再一齊加價~等家長擔心無奶粉~幾貴都要買~買下買下~慣左個價就唔會嘈~因為無理由每年年頭都係咁~d手法真係差勁

首頁

尾頁

跳至