親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人最近去過曼谷Safari World 包的士來回, 要幾多Baht?

別墅

請問你們包的士來回, 幾時比車費, 在去程比, 定回程比, 點樣同的士司機溝通(英文可以嗎?), 同埋taxi入去野生動物園是怎樣收費(我們是2大1小+taxi 司機)

謝謝各位幫忙

別墅

原帖由 MirandaLin 於 10-2-2 08:50 發表

請問去Safari 使唔使先打電話去約時間架?

去到門口買入場費750B(包Buffet), 不用約時間.

http://www.safariworld.com/ (safari world 網址)

別墅

原帖由 ggmui 於 10-2-3 12:31 發表
我之前係以下website訂, 佢哋要係香港過數, 之後會係你到hotel之前一日將ticket放係reception交俾你, 唔理你買幾多張ticket, HKD20 delivery charge 一定要收, 不過只係收一次。

[email protected]

Siam Ocean Wor ...

Hello ggmui,

請問你有沒有在出發前再e-mail CNR, reminder 他們送ticket 去酒店日期, 及他們有沒有Invoice 之類的文件send 比你confirmed.

別墅

原帖由 ggmui 於 10-2-4 12:36 發表
佢無invoice俾我, 係我去到酒店先收到, 但佢會係email confirm 你的 booking!

Thank you!

首頁

尾頁

跳至