跳至

首頁

尾頁

別墅

我個b 很喜歡返學和班主任, 佢每日都會叫我個班主任個名, 又要我同佢一起做學校的野,如掛洗,茶點,講故事等, 佢又好喜歡搭校車等, 每晚係屋企就背著書包坐在sofa話要搭校車扣安全帶,仲要幫我扣埋,
上星期六,佢一起身,仲係張床時第一句就叫"X老師"! 我 feel到學校真係給佢好大的快樂和滿足感哈哈 !

你地阿d會唔會咁架?

別墅

我個囡都好鍾意返學. 都成日講佢兩個老師的姓呢!

原帖由 fishmaruko 於 10-2-2 10:44 發表
我個b 很喜歡返學和班主任, 佢每日都會叫我個班主任個名, 又要我同佢一起做學校的野,如掛洗,茶點,講故事等, 佢又好喜歡搭校車等, 每晚係屋企就背著書包坐在sofa話要搭校車扣安全帶,仲要幫我扣埋,
上星期六,佢一起身 ...

複式洋房

原帖由 fishmaruko 於 10-2-2 10:44 AM 發表
上星期六,佢一起身 ...

好羨慕你個b可以咁鐘意返學.我諗你阿b個班主任一定好好啦!!!

複式洋房

思哲對於返學好似無咩特別期待.返又得.唔返又得.由其上個月喺學校仆親.(爆晒鋼,要入急診)之後.更加唔係好中意返學.唉.如果唔返.日日係屋企都唔知點.

別墅

wow, 佢撞到d乜仆得咁嚴重 ?爆晒鋼,要入急診? 思哲無事呀嗎??

原帖由 SzeChit 於 10-2-11 00:12 發表
思哲對於返學好似無咩特別期待.返又得.唔返又得.由其上個月喺學校仆親.(爆晒鋼,要入急診)之後.更加唔係好中意返學.唉.如果唔返.日日係屋企都唔知點. ...

珍珠宮

成日都係屋企扮老師!要我做學生。

首頁

尾頁

跳至