跳至

首頁

尾頁

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

我知道今年係9月先派form, 問過聽電話位小姐, 佢話上年只係收左14位....小得咁可憐呀? 收唔收係睇interveiw/ 計分架?

係唔係而家冇左混班啦?
今晚又OT!!!!

大宅

返學由我湊, 放學就婆婆. 你呢?
原帖由 keroppipooh 於 10-2-10 12:33 發表

如果等我返黎先做+食飯已經無時間陪佢地玩na

咁平時你返工邊個湊小朋友返/放學 ar

大宅

收唔收睇乜, 我都唔知.
而家仲係混合班.
原帖由 bastet 於 10-2-10 12:45 發表
我知道今年係9月先派form, 問過聽電話位小姐, 佢話上年只係收左14位....小得咁可憐呀? 收唔收係睇interveiw/ 計分架?

係唔係而家冇左混班啦?

大宅

想請問一下各家長, 囡囡係0902, 咁係咪今年9月要去攞表報名2011件8月入讀N班架~~?? 請指教!

別墅

keroppipooh , 咁想問,D 功課係咪係學校做架,我個B E+讀緊N班.

別墅

Shirley111, 我果B 讀N班喎, 即同班囉, 我果B叫馮柏喬呀,你個B 叫咩名呀, 我聽日都食團年飯喎.

別墅

RalphYuki , 唔知係咪9月開始扲FORM喎, 你要留意下門口貼紙囉!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

HELLO~原來開左周宋主愛主題
我囡囡都係讀K1B班~ 我囡囡叫伊澄呀
佢今日發燒一早放左學...明天返唔到去食團年飯啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 RalphYuki 於 10-2-11 11:42 發表
想請問一下各家長, 囡囡係0902, 咁係咪今年9月要去攞表報名2011件8月入讀N班架~~?? 請指教!

周宋應該無咁早派表,
arm arm 果次好似係10定11月先派,
你到時行過門口留意下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 QQBB2007 於 10-2-11 17:29 發表
keroppipooh , 咁想問,D 功課係咪係學校做架,我個B E+讀緊N班.

基本上要去到K2先有hw ~ 1wk1次 (fri),
係上到k3 先日日有hw, 1中1英 or 1中1數,
fri 又會多d

大宅

hello... 咁一般係幾月攞表架??
你個b啱啱讀N班喎, 上年申請時係咪好艱難先有得IN, 仲收左呢!!! 能否教下路...

原帖由 QQBB2007 於 11/2/2010 17:33 發表
RalphYuki , 唔知係咪9月開始扲FORM喎, 你要留意下門口貼紙囉!

琥珀宮

原帖由 RalphYuki 於 10-2-12 10:13 發表
hello... 咁一般係幾月攞表架??
你個b啱啱讀N班喎, 上年申請時係咪好艱難先有得IN, 仲收左呢!!! 能否教下路...

周宋停左派表2年, 係09年尾先開始派番表,
e+ 讀緊果d 小朋友全部都係早2年填定表架

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

好彩今年要到適齡先派表, 因為我都係上個月先注意呢間學校, 唔係我bb 連form都冇得拎呀!

不過佢話冇得插班, so, 我個大b, 要等到8月先同其他小朋友一齊開學!

冇功課就好啦.....我讀既幼稚園就係冇功課, 我既童年不知幾咁開心呀, wa ha ha

不過, 有冇interveiw架?
今晚又OT!!!!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

原帖由 Shirley111 於 10-2-10 13:11 發表
收唔收睇乜, 我都唔知.
而家仲係混合班.

混班就好啦...........讀到就好啦........
今晚又OT!!!!

琥珀宮

原帖由 bastet 於 10-2-12 10:43 發表
好彩今年要到適齡先派表, 因為我都係上個月先注意呢間學校, 唔係我bb 連form都冇得拎呀!

不過佢話冇得插班, so, 我個大b, 要等到8月先同其他小朋友一齊開學!

冇功課就好啦.....我讀既幼稚園就係冇功課, 我既童年不 ...

果時就無個別 interview, e+ 就5g 有無改

至於有無hw, 都好睇家長, 我自己就好buy,
但始終有d 會覺得佢淺, 怕小一5夠其人小朋友黎,
但我自己覺學校 k3 都追得好貼

別墅

HELLO! Bee女. 柏喬都識伊澄架.又係同班同學.

別墅

RalphYuki ,二年前係一滿月就可報名,E+好似10-11月派FORM. 要留意門口囉! E+ IN 都唔知有咩準則架.我覺得呢D都係睇彩數.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

QQBB2007 :
我囡囡都知佢班有個叫柏喬
BK終於搵到周宋主入面既家長
keroppipooh :
你對孖仔...伊澄識唔識嫁?
我奶奶話佢有朋友對孖仔都係讀K3...唔知係唔係你地呢^^

大宅

回覆 26# QQBB2007 的文章

我個囝叫政良

首頁