跳至

首頁

尾頁

大宅

我個女病左呀!!睇龍豐又覺得麻麻地~你地有無好介紹呀?THX!!!

子爵府

好媽媽勳章

上水廣場嘅王家X醫生, 佢d藥都幾有效又温和, 不過佢診症時間好短又多假期, 病得唔啱時間都好煩架!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

曹x明...細心而且好多人睇兒科...

複式洋房

原帖由 vivi2009 於 10-2-4 21:49 發表
上水廣場嘅王家X醫生, 佢d藥都幾有效又温和, 不過佢診症時間好短又多假期, 病得唔啱時間都好煩架!

我D細路都係睇佢,真係唔錯。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我囡囡睇開龍豐曹磊明, 兒科專科幾好架, 仲好多人睇添(大人&細路), $190 (3日藥) 有電話登記

近期又睇過上水廣場的林大鈞(8樓), 呢個好細心, 連囉藥都係醫生親自講解, 有耐性又細心. 不過呢個貴D, 普通感冒/傷風都要$280, 上次連眼藥水要$320. (3日藥) 無電話登記

大宅

林醫生好好。有醫德。有一次我媽暈眩好似中風,佢地即刻幫手睇,好認真,冇收我錢。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Sallyb1a 於 10-2-10 12:39 發表
我囡囡睇開龍豐曹磊明, 兒科專科幾好架, 仲好多人睇添(大人&細路), $190 (3日藥) 有電話登記

我以後都唔會睇呢個醫生...

我女喉嚨發炎.發燒.咳,有痰..佢淨係開化痰止咳藥,傷風同退燒藥...連最基本既消炎藥都冇...搞到佢燒左幾日都唔退...... 佢好廢!!!!
多人去睇佢唔一定好...

男爵府

醒目開學勳章

曹X明..yes, 我仔咁耐以黎都係睇佢...VERY GOOD...係有時會寸D咁LOR...哈哈哈...

林醫生: 真係好好人..又細心...可惜..佢D藥夾唔倒我囝囝...唔咪既話我都一定會去睇佢.

原帖由 Sallyb1a 於 10-2-10 12:39 發表

近期又睇過上水廣場的林大鈞(8樓), 呢個好細心, 連囉藥都係醫生親自講解, 有耐性又細心. 不過呢個貴D, 普通感冒/傷風都 ...

複式洋房

我都覺得曹醫生幾好, 我個囡一出世就睇佢, 幾有耐性, 價錢又實惠

首頁

尾頁

跳至