自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有咩方法容易d受孕呢,4年無避都未中過 ,請指教

大宅

bibi412, 請問你有信仰的嗎??

我是新手媽媽, 在三年前開始想要小朋友, 但一直沒有懷孕, 直至我認識主後, 在我剛開始慕道班不久, 便發現自己有了BB, 所以我好感謝天主. 而我的姐姐也是天主教徒, 她本已育有一女, 她為了讓女兒有個伴, 所以她從無避孕, 但等咗多年也沒有懷孕, 她看了很多醫生, 中醫, 都說她應該好難再會有BB, 直至她在4年前認識了主後, 她在慕道期間懷孕了, 現在她女女已4歲了.

bibi412, 你試吓誠心地向主祈禱呀.

bibi412在此祝你早日懷孕 , 生個肥肥白白的bb.

別墅

4年無避都唔中, 睇左醫生未? 無的話就快D去檢查先, 唔好再浪費時間.

想容易D中, 最快的方法就係用排卵紙, 知道一個月內邊一日最易受孕, 當晚就開工. 排卵紙你去屈X氏有得買.

男爵府

e生點講

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

民房

My friend ate a supplement call USANA. It is effective.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

better go to Family Planning Agency to check if there is something wrong with u or hubby. costs only under $2k

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 我想生三個 於 10-2-6 10:48 發表
聽人講:拜送子觀音有咗,信耶穌有咗,打排卵針有咗,做人工受孕有咗,食雞精有咗,睇中醫有咗,摸龍床有咗,拜四面佛有咗,計排卵日有咗....

我全部做齊,不過都係得個桔!! ...

可能欲速則不達,慢慢黎吧

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

超過3年就要睇醫生了.

大宅

hashtag影視迷勳章

超過半年, 就應該睇醫生了 ...
原帖由 CALVEN 於 10-2-6 11:19 發表
超過3年就要睇醫生了.

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 我想生三個 於 10-2-7 11:27 發表

7年喇,可能80歲先有!!

比你笑c我喇.....仲有我陪你....80歲有都好....起碼知道自己有咁長命等....

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 KaKaLam 於 10-2-6 15:05 發表

係呀, 如果半年唔得, 我都贊成去睇醫生. 睇有名既不育科私家醫生, 閑閑地等半年先有得見, 見左仲要驗呢樣果樣, 又要幾個月先開始療程.....

如果排政府不育科, 仲耐. 我尋日拎齊所有文件去做登記, 要排到出年2011年12月先有得見醫生, 真係唔高齡都等到變高齡

珍珠宮

好媽媽勳章

我拍左拖7年,次次係出面射,都唔中,咁我有無問題

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 我想生三個 於 10-2-6 10:48 發表
聽人講:拜送子觀音有咗,信耶穌有咗,打排卵針有咗,做人工受孕有咗,食雞精有咗,睇中醫有咗,摸龍床有咗,拜四面佛有咗,計排卵日有咗....

我全部做齊,不過都係得個桔!! ...

生3個
唔好意思,我睇完好想笑
唔想要既就一次就中,想要既好似永遠都係好難先得到咁

伯爵府

http://www.hkheadline.com/living/living_content.asp?contid=43701&srctype=g

陳志慧女醫生是很多藝人光顧的何永超醫生(何排期到來年尾, 陳較快)的徒弟,很細心,我朋友幾年都不孕,後來很幸運,在那兒看了幾個月就有了,原來朋友有多囊卵巢症,的老公則正常

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006061300870

-
地址:
香港中環遮打道10號太子大廈1510
-
地區:
中環 - 電話: 3791 2323

子爵府

原帖由 KaKaLam 於 10-2-6 15:05 發表

Agree.

大宅

有冇細路係天意!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

情緒會影響受孕架,,3年前我想有bb就個個月計日子,依個月唔中情緒就好down,半年都冇,果時好想放棄,好唔開心,,之後老公同我去左個短期旅行,果時冇諗生bb既野架,點知下個月m遲左我去買捧捧驗----中左

首頁

尾頁

跳至