烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止發言

伯爵府

原帖由 smt070115 於 10-2-8 16:16 發表
push

我都係2月生日, 我都想知

禁止發言

男爵府

OPENRICE會員有帝苑COUPON, 平日lunch 65折, 假期75折, 信用咭都有折, 你可以打去問下

大宅

Use BOC Credit Card, Nikko Hotel have offer 25% disc. . Or 15% tea buffet coupon by Openrice for Hunghom Harbour Plaza

大宅

雖然唔係九龍區,但都請看看有沒有興趣啦,謝謝

銅鑼灣五星富豪酒店Lunch、Tea Buffet買一送一券換利是封

【超值交換】
處於港島銅鑼灣的中心地帶,五星級的富豪香港酒店的御花園餐廰位於1樓,平日午市、週末下午茶自助餐,買一送一券,每券最多可帶9位同行(即合共18位,都只係收9位價錢),有效期至2010年4月19日。

每券交換今年款得意利是封or只售HK$22(包郵)有多張。
合家庭,教會,朋友,同事,學校聚會,慶祝生日,什至小形派對等等,两公婆帶埋小朋友去都值回票價,萬勿錯過呢!!!

不過,記得先訂位。特別節日除外。
菜式﹕綜合自助餐及國際美食
娛樂﹕鋼琴演奏
訂座電話﹕2837 1772

原帖由 smt070115 於 10-2-7 17:14 發表
九龍區
謝謝 !

首頁

尾頁

跳至