跳至

首頁

尾頁

洋房

我係第一胎,會係威爾斯生的,有無其他媽媽同我一樣? 呀B就出世,而家成日係個肚打功夫!我心情好忐忐,你地呢? 有無好緊張?

別墅

唔駛緊張, 郁先係正常, 佢唔郁你就要留意吓喇.
我隻B, 郁到個個見到我個肚都驚, 唔知佢係入面攪咩.

原帖由 Kennymona2010 於 10-2-8 02:22 發表
我係第一胎,會係威爾斯生的,有無其他媽媽同我一樣? 呀B就出世,而家成日係個肚打功夫!我心情好忐忐,你地呢? 有無好緊張?

洋房

我都係第一胎都係3月係威記生,不過我係3月尾預產期。不過醫生話我b仔係大size有可能會早生。我啊b一時時架咋,一時郁得好勁,但一時就唔郁可能訓晏覺卦....哈哈

原帖由 Kennymona2010 於 10-2-8 02:22 發表

禁止訪問

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係第一胎ar~3月中係tm生,bb都呢排郁得都好勁 ,,不過呢2日宮縮多左..都有d驚..

男爵府

我都係第一胎,BB最近又係郁得特別勁,雖然好ENJOY佢係個肚度郁,但係有時佢D冇情力都真係會痛.希望亞B可以足月出世.
一切都是最好的安排

別墅

我個3月23號預產期..佢又係郁得好勁架..真係有時俾佢d無情力,整到好鬼痛架!,又中意頂住我個胃= = 所以喱排都食少左好多野..但係佢係屬大碼b囉~o~ 宮縮我都多左好多...

別墅

我都係第一胎,3月頭預產期,阿b真係郁得好勁呀,好似打功夫咁呀

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係3月頭生呀, 係囉.... 阿b郁得好勁
睇住個肚郁黎郁去, 好搞笑
唔知阿b係裡面做緊咩呢...
好想見到佢

大宅

月餅勳章 陪月勳章

我第一胎, 預產期3月26號, 呢個幾月阿B係咁郁。自從轉o左頭之後, 就不時胃痛, 應該都係阿B做o既好事咯。

民房

airyaoi,
我都係第一胎,預產期3月26號呀.
哈哈.

雖然大家d 阿B 打功夫時令到自己好痛,
不過感覺到佢咁精靈,
其實係好開心o既.

我會係浸會生,
唔知有無機會遇上bk的媽媽呢?

洋房

我預產期3月1,都係威院,38wks時醫生話阿B已經有8磅2,屬大碼B,而家已經39wks2,近呢2個星期阿B郁得好勁,一轉身個肚就硬晒,最攪笑係佢好似聽到我嗌佢咁,一叫阿B佢就郁..好得意..我朋友話記得生果時唔好喊,會蝕左度氣好難生架..我地一齊加油啊!!

大宅

我個B就一時時.. 有時郁得好勁, 有時就靜左d..

suifanz, 我的預產期係3月23日, 我都係浸會生.. 唔知到時大家有無機會相遇....

別墅

原帖由 pigpig3112 於 10-2-9 08:06 發表
我都係第一胎ar~3月中係tm生,bb都呢排郁得都好勁 ,,不過呢2日宮縮多左..都有d驚..

我都係第一胎...預產期三月五日..都係TM生呀, bb都呢排郁得都好勁

別墅

我預產期係3月15日, 我亞b不嬲都好乖吾係點踢我, 不過由尋日開始, 我發覺個肚郁得密咗同勁咗, 都分吾清究竟係亞b係到踢我定係宮縮喇~~~

別墅

BB34wk開始郁得多,依家就郁得勁d, 預產期328,人地話越接近生反而會郁少d, 唔知係咪呢??

水晶宮

拳打腳踢啊
大仔已經夠好動
都唔夠哩個B女郁得勁
好驚
少奶奶的身份,丫頭的命...

首頁

尾頁

跳至