自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 alljodesign 於 10-4-7 04:22 發表
唔知單嘢係真定假......不過肯定張相係假架!!

江美儀係電台講架. 佢有 friend 去咗飲.

象牙宮

2024年龍年勳章

中環在線:賓卡搭上伴娘 結婚變離婚

原來是真的。

今天 Apple 有 update:

中環在線:賓卡搭上伴娘 結婚變離婚

2010年11月12日

講完非一般繁殖方法,老友話佢哋呢排又翻炒緊另一單已經有半年、仲有好多人都話自己聽過嘅「傳聞」!

單嘢係咁嘅,有對新人結婚,擺酒嗰陣,賓客坐定定睇播片,咁照一般做法都係播對新人細個嗰啲相、嗰朝接新娘嘅片段呀咁;點知一去片,鏡頭所見係兩條肉蟲嘅真人 Show,如果對肉蟲係對新人自己,隻可以話佢哋前 衞,但係片段中呢一男一女原來係新郎哥同個伴娘!策動呢單嘢嘅新娘,播完片仲宣佈自己即日離婚。

睇到呢度,大家可能又會話聽過喇,華華就畀個最 Update嘅版本大家。聽講,新娘喺擺酒前幾日上新郎哥屋企搵佢細個嘅錄影碟或者帶,點知畀新娘搵到一餅冇寫標題嘅帶,一播之下,發現自己嘅伴娘 best friend居然同自己未婚夫有染。呢位新娘無好似一般人咁大吵大鬧,反而低調地將上床片段剪入預備播放的 video裏面。

另外,華華收到新郎哥係某發鈔行嘅賓卡,婚宴舉行嘅地方唔係君悅而係「金鐘三寶」其中一間…有意再八落去者,不妨跟跟。
李華華

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

之前我都聽過有個女仔打上電台講呢單野.

珊瑚宮

環保接龍勳章

我估佢在諗到最後踢爆佢果一刻的快感令佢全日都hyper.

原帖由 meinatmn 於 10-2-9 11:22 發表
真定假架?如果係真,個新娘要成日都扮開心都好高難度喎

複式洋房

畀面勳章 環保接龍勳章

我都記得呢單野係真

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

吓~~連報紙都有賣?

首頁

尾頁

跳至