自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 jolo 於 10-2-10 14:30 發表

我成日都想問....
一般話幾多 L , 即係佢個一日可抽幾多升水 ??
會唔會唔同機, 大家都係 20L, 有 D 兩個鐘抽到 2-3L, 有 D 兩個鐘抽 得 1-2L o架 ???
如果係咁, 我梗係買 兩個鐘抽到 2-3L ...

我問過好似係"一日"抽20L, 不過其實都唔係好知佢點計...

男爵府

回覆 1# fafa13 的文章

即係話一日抽20L水既抽濕機比一日抽10L水既效率高D. L數越大抽濕功能越快。

大宅

原帖由 mini_cc 於 10-2-9 23:54 發表
我今日都買o左部3菱25L好好用,2個幾鐘吸o左成2-3L水,我家太濕喇~

我都剛剛買左25L呀,都OK, 我想問你知唔知個水箱容量有幾多L呀?本說明書無寫..

水晶宮

好媽媽勳章

剛剛買左ROWENTA 20L 明天送貨.

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

今晚終於買左"金章", 返來試左3粒鐘, 都抽左幾多水o下...

水晶宮

好媽媽勳章

今朝送左黎喇,抽左3個鐘己經滿4公升停機...嚇死我.

有樣野我買之前都唔知,收貨先知...就係部機可以駁去水喉去水
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

子爵府

畀面勳章

原帖由 patpat234 於 10-2-10 22:03 發表
剛剛買左ROWENTA 20L 明天送貨.

我家只有320-380呎 (好似)
咁....我用10L or 12L or 16L抽濕機好d??
抽濕機是否有"轆"??

豐x牌子 or 美x......邊款好d??
我想價錢平d~~ thx

首頁

尾頁

跳至