跳至

首頁

尾頁

大宅

請問元朗屯門天水圍有冇兒科專科睇呢? 要有耐心同愛心的.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 bbcome 於 10-2-11 16:54 發表
請問元朗屯門天水圍有冇兒科專科睇呢? 要有耐心同愛心的.

我個囡囡睇開 方卓明 醫生 架! 佢好細心, 囡囡細嗰時, 一見醫生就喊, 方醫好有耐性氹阿囡 俾佢睇病, 依架唔知係大個女定係見慣咗, 睇醫生已經唔喊囉!

而且方醫生仲會好詳細咁講解. (不過佢講的醫學名詞我都唔識唔明. )

最緊要價錢相當合理, 兒科都只係收 $200

佢依架越來越多客戶, 所以要預約先有得睇架! (之前睇係唔使架. )

TEL: 2473 1618

別墅

我個囡依家轉左睇方卓明, 之前睇過兩個兒科, 佢地都好好, 不過d 藥唔係太夾我個囡.

Raymondeva, 我想問下, 方卓明開d 藥重唔重架? 因為有一次我個囡傷風, 同咳到"扯蝦", 佢就開了抗生素同類固醇, 個人覺得d藥好似好重下.
方e生真係好細心同好有耐性去解釋個病情比我聽, 所以依家轉左睇佢.

原帖由 Raymondeva 於 10-2-11 17:08 發表

我個囡囡睇開 方卓明 醫生 架! 佢好細心, 囡囡細嗰時, 一見醫生就喊, 方醫好有耐性氹阿囡 俾佢睇病, 依架唔知係大個女定係見慣咗, 睇醫生已經唔喊囉!

而且方醫生仲會好詳細咁講解. (不過佢講的醫學名 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 catcat_mama 於 10-2-11 17:22 發表
我個囡依家轉左睇方卓明, 之前睇過兩個兒科, 佢地都好好, 不過d 藥唔係太夾我個囡.

Raymondeva, 我想問下, 方卓明開d 藥重唔重架? 因為有一次我個囡傷風, 同咳到"扯蝦", 佢就開了抗生素同類固醇, 個人覺得d藥好似 ...

我囡囡就未試過咁嚴重"扯蝦", 一般睇一次都無咩問題.
不過我同老公有病都會睇佢, 試過睇一次唔得, 再睇第二次, 佢就會開抗生素, 重會詳細解釋點解 & 有咩幫助, 真係好有耐性 & 細心.
佢睇大人的診費仲平, 只收 $180
(希望佢唔好加價啦! )

洋房

可試元朗梁逢申: 電話: 24788399

在元朗安寧路82號地下

首頁

尾頁

跳至