美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

新出既Shiseido White Lucent好吸引

用開Dior Hydra Life﹐會唔會用Diorsnow 0岩D?

網上評評﹐HABA White Lady好似最得

揀邊隻好啊!

有冇人用過以上產品呢?

別墅

I like Sheseido white lucent or the old whitening line - both are very good!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我用過LAMCOME果隻試用裝美白,幾WORK喎,

珍珠宮

skii 神仙水呢?

複式洋房

係呀, 依隻講到好似好勁咁, 我都好想試下

原帖由 Bilobi 於 10-2-17 15:32 發表
I like Sheseido white lucent or the old whitening line - both are very good!

民房

諗住今日去睇睇White Lucent
趁仲有推廣優惠

禁止發言

大宅

我試過晒,用過Diorsnow sample, 最乾.
White Lucent用落幾舒服, 未用完。
Lancome最多用,算work, 有保濕。
Haba果隻好水,用時沒那麼好控制,沒心機用。
原帖由 kinderen 於 10-2-16 16:50 發表
新出既Shiseido White Lucent好吸引
用開Dior Hydra Life﹐會唔會用Diorsnow 0岩D? 網上評評﹐HABA White Lady好似最得

揀邊隻好啊!

有冇人用過以上產品呢?
...

首頁

尾頁

跳至