自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

王傑唯一一個facebook ac..無喇喇比一個電腦高手破壞左...我地d fans完完全全入唔到佢fb ac..就連王傑自己都入唔到...到呢度...大家諗唔諗到係咩人先會做呢d野呢.................
呢個係其他fans開的:
http://www.facebook.com/SUMMER2995#!/group.php?v=wall&ref=mf&gid=6713407030

大宅

由呢件事睇o黎,更加證明到王傑以往所講o既都係事實!

因為王傑有o既係佢o既實
力,佢o既真,同埋大家對佢的愛戴,如果佢係咁不值一提,果d人就唔會想去破壞佢,所以,佢o地越要破壞王傑就代表佢越
強越受歡迎...其實無形中係認同o左佢o既實力,怕佢o既利害!

所以王傑,加油呀!!!唔好輕易被打敗,所有傑迷都會更加支持更加愛戴你o架!

大宅

多謝你講出左我心中所有感受...真係十分認同..
原帖由 天雪 於 10-2-19 20:27 發表
由呢件事睇o黎,更加證明到王傑以往所講o既都係事實!

因為王傑有o既係佢o既實
力,佢o既真,同埋大家對佢的愛戴,如果佢係咁不值一提,果d人就唔會想去破壞佢,所以,佢o地越要破壞王傑就代表佢越
強越受歡迎...其實無形中係認同o左佢o既實力, ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I wish he can re-open his FB account and add me again!
BTW, I just joined the fans group of the above FB link, and I was happy to see all his fans again.

大宅

what happened?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

加油呀

大宅

thank you....
原帖由 HuiWongBB 於 10-2-19 23:18 發表
I wish he can re-open his FB account and add me again!
BTW, I just joined the fans group of the above FB link, and I was happy to see all his fans again.

公爵府

畀面勳章

回覆 2# yy25 的文章

大宅

王傑ge fb ac 比人惡意浸入後日中`直情成個ac比人盜取..但係之前王傑比人so妖左好耐...又用佢ge名義做左d無聊野..因此早幾日王傑通知左d fans..點知過幾日直情成個ac比人破壞同盜取...但其實好多人都估到係d咩人做..
原帖由 gotgot 於 10-2-19 23:25 發表
what happened?

男爵府

畀面勳章

唔好意思,咁即係咩人會做埋呢d咁無聊既野呢?

原帖由 jesscovere 於 10-2-20 10:50 發表
王傑ge fb ac 比人惡意浸入後日中`直情成個ac比人盜取..但係之前王傑比人so妖左好耐...又用佢ge名義做左d無聊野..因此早幾日王傑通知左d fans..點知過幾日直情成個ac比人破壞同盜取...但其實好多人都估到係d咩人做.. ...

大宅

一間黑到冇得再黑ge唱片公司.......
原帖由 toto8 於 10-2-20 11:43 發表
唔好意思,咁即係咩人會做埋呢d咁無聊既野呢?

別墅

我有少少保留 , 未必一定係 , 亦無咁必要 , 王傑可以再開 ACC , 好易 . Wang Kit 又得 , 王傑又得 ...

原帖由 jesscovere 於 10-2-20 12:16 發表
一間黑到冇得再黑ge唱片公司.......

大宅

亦未必唔係,諗o下以往得罪佢o地o既人有咩下場
王傑同佢o既fans係facebook已經建立深厚o既感情,唔係話個account比人盜用或破壞o左就開過一個新咁簡單就算,而且今次呢件事,可能令到佢o既fans比人起晒底,就算再開第二個,一樣又會比人破壞,咁開o黎有咩意思?王傑同佢o既fans 一直就只係憑住呢個facebook去聯系住,(佢而家都已經好少接show),大家之間o既深厚感情可能只有佢同佢o既fans先會明白~~

不過無論係點,佢o既fans都只希望佢生活得開心就夠了!

原帖由 欣欣媽咪 於 10-2-20 12:24 發表
我有少少保留 , 未必一定係 , 亦無咁必要 , 王傑可以再開 ACC , 好易 . Wang Kit 又得 , 王傑又得 ...

別墅

Dave 既 face book , 是佢開 Show 前好短時間建立 , 個人認為點解間公司 要用咁大人力物力去攪 D 咁嘢 , 寃家宜解不宜結 , 我亦唔信任何人能隻手遮天 ...
只不過係無根据下定論 , 對雙方都唔好 !

大宅

1.佢唔係一個普通市民..所以冇ge點只係fb a/c咁簡單...再開過一定容易...咁佢之前係fb建立ge野邊個比返佢..同埋ac裹有幾多私穩野會冇晒..咁同比人偷睇沖涼冇咩分別..同埋用王傑個名開ac ge有好多..所以影響ge野何止唔見一個ac咁簡單..

原帖由 欣欣媽咪 於 10-2-20 12:24 發表

大宅

你說得亦有道理,所以我o地只係係道分享大家所知同大家的想法!

以我所知,dave o既facebook唔係開concert前無耐先開,應該開o左至少半年.

dave's facebook被破壞前一個多小時,佢仲剛剛update新相,跟住就睇到dave update status, 內容大約係話請幫某公司或某人工作o既電腦高手,唔好再破壞佢o既account,請佢立即收手,之後無耐,佢個account就消失o左. (類似話有人破壞佢account已經唔係第一次)

我o地只係根據一直所知,同當日發生情況去推測,係唔係,只有天知道,人在做,天在看!

我都相信dave唔想我o地因為佢而有麻煩,所以我o地只想講,會永遠繼續支持佢!

仲有祝dave 美國concert成功, good show, enjoy your show~~^^

原帖由 欣欣媽咪 於 10-2-20 14:25 發表
Dave 既 face book , 是佢開 Show 前好短時間建立 , 個人認為點解間公司 要用咁大人力物力去攪 D 咁嘢 , 寃家宜解不宜結 , 我亦唔信任何人能隻手遮天 ...
只不過係無根据下定論 , 對雙方都唔好 ! ...

禁止訪問

大宅

多謝你..原來你都同我地一樣知道發生緊咩事...因為講出佢個間公司有幾咁黑暗..所以激嬲左人就咁樣比人對付..不過..講出真相,做好人ge人永遠都唔會討好惡勢力ge人..呢個社會就係咁..但係我相信市民歌迷係黑白分明..我永遠會支持王傑..
原帖由 天雪 於 10-2-20 14:41 發表
你說得亦有道理,所以我o地只係係道分享大家所知同大家的想法!

以我所知,dave o既facebook唔係開concert前無耐先開,應該開o左至少半年.

dave's facebook被破壞前一個多小時,佢仲剛剛update新相,跟住就睇到dave upda ...

首頁

尾頁

跳至