跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

各位7月媽媽

你地好..我bb會在今年7月出生, 我想幫佢買定今年冬天的衫 (因我見好多鋪頭都大減價), 不知你們的bb在 5-7個月的時候是否仍穿 "夾拿"衣定或是其他呢 ? 在上星期很冬的時候, 又穿甚麼 ?

可否幫忙比點意見 ?..

十分感謝...

大宅

原帖由 bluebluesky 於 10-2-22 15:08 發表
各位7月媽媽

你地好..我bb會在今年7月出生, 我想幫佢買定今年冬天的衫 (因我見好多鋪頭都大減價), 不知你們的bb在 5-7個月的時候是否仍穿 "夾拿"衣定或是其他呢 ? 在上星期很冬的時候, 又穿甚麼 ?

可否幫忙比點意 ...

SIZE 要視乎你個B既大小 , 穿夾衣會好d .
誠意推介 : [fly]蘆薈啫喱[/fly]
~~~介傷/燙傷 ~~ 一塗上即
" 掂 "  yeah vv

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

我bb到而家7個月都著夾衣,幾好啊,冬天著包腳仔的可以連祙都慳番,仲方便,因為bb著祙仔好易掉的。不過你唔知到時bb會幾大,size方面你最好預大d。冬天著得衫多,預大d裏面可以著多件衫會比較好。

複式洋房

近排好凍我就比佢著打底褲+羽絨嘅夾衣, 因我B較身長, 平時我鐘意佢着T恤+褲仔, 一般7個月fit size嘅T恤,褲仔都較難買到, 所以買都唔好太多, 因妳未知佢size嘛! 仲有少少提意, 雖然包埋腳的夾衣放便唔駛再着襪, 但可能佢好快長高着唔到, 建議唔好keep太多.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至