自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地喺邊度買? 藥房幾錢樽? 萬寧/watson 貴嗎?
唔該哂!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係藥房買平好多架, 但價錢就唔記得了.

男爵府

回覆 2# denden18 的文章

我係藥房買$160,應該平過萬0同屈人寺.
p.s.如果生左bb後想餵人奶可唔可以繼續食,因為自己買完,政府醫院又比左好多我,夾埋可以食到生仲有剩多一樽幾,唔想浪費!

別墅

政府醫院有得比materna 咁好既?

男爵府

回覆 1# denden18 的文章

係呀!醫生仲extra開埋葉酸比我(因我有twins),而且產檢時佢見到我record應該就食晒仲會主動再比我,所以都幾抵,一$都唔駛!

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

原帖由 smallsam 於 10-2-23 20:17 發表
my fd buy before (half year ago) at watson/ manning at abt $157.X (if you have HSBC card, purchase on Friday at Manning and reach amount $400, can get 10% off), my fd used to buy cash coupon on Fri th ...

等我都去萬寧体吓先, 唔該哂!

別墅

原帖由 NaughtyLuiLui 於 10-2-23 19:36 發表
係呀!醫生仲extra開埋葉酸比我(因我有twins),而且產檢時佢見到我record應該就食晒仲會主動再比我,所以都幾抵,一$都唔駛!

真係好!

首頁

尾頁

跳至