懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

幫朋友問!佢剛有左,但之前宮外孕及小產過一次,所以今胎好緊張!佢問我邊個醫生好喎,我自己只睇過巫少慈及余啟文,感覺DR MO好細心又NICE,不過好後生,怕她經驗唔夠,而DR YU,開刀收得貴,但佢係仁安主管,感覺有料D… 曾祥風我就未睇過喇,但見BK有好多人讚… 大家可唔可以幫幫手比D意見﹖

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

但係診金, dr yu平過dr mo好多喎~
我自己都係因為自知多事, 所以揀個經驗好d嘅dr

大宅

原帖由 frenchies 於 10-2-24 00:29 發表
幫朋友問!佢剛有左,但之前宮外孕及小差過一次,所以今胎好緊張!佢問我邊個醫生好喎,我自己只睇過巫少慈及余啟文,感覺DR MO好細心又NICE,不過好後生,怕她經驗唔夠,而DR YU,開刀收得貴,但佢係仁安主管,感覺有料D… 曾祥風我就未睇過 ...

我生呀B時係曾祥風幫我接生既, 我覺得佢都幾好產檢時都好細心又有耐性, 手勢都好好 (我開刀生的) ! DR.YU 聽BK mom 都讚不過佢接生費用貴dd啦, 之前我都考慮過DR.YU 同 DR.MO 最後揀左曾醫生 ! DR.MO 好像上年開始唔接順產啦..如你順產就問清楚先 !

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我諗你同朋友講: 聽聞Dr. Yu e+唔接新case, 叫佢問清楚先
因為1004有媽媽問過, TST/ST 診所都唔收, TKO就收, 不過條龍好長

等待驗證會員

問過TST OK 喎,不過要等3個月先有得睇第一次囉~~

原帖由 小曳人 於 10-2-24 11:34 發表
我諗你同朋友講: 聽聞Dr. Yu e+唔接新case, 叫佢問清楚先
因為1004有媽媽問過, TST/ST 診所都唔收, TKO就收, 不過條龍好長

等待驗證會員

我朋友會開刀呀…因為上次佢小產好痛,好有陰影喎

原帖由 garykokk 於 10-2-24 11:19 發表

我生呀B時係曾祥風幫我接生既, 我覺得佢都幾好產檢時都好細心又有耐性, 手勢都好好 (我開刀生的) ! DR.YU 聽BK mom 都讚不過佢接生費用貴dd啦, 之前我都考慮過DR.YU 同 DR.MO 最後揀左曾醫生 ! DR.MO 好像上年開始 ...

等待驗證會員

仲有冇意見呀﹖ 可唔可以幫幫忙

別墅

我只睇過巫少慈, 我覺得佢可靠, 有耐性, 我有幾個朋友都不約而同搵佢開刀的, 我都book左佢開刀生bb

等待驗證會員

請問你知唔知巫少慈以前係咪喺瑪嘉烈做架﹖高級醫生﹖

原帖由 iamblossom 於 10-2-24 16:58 發表
我只睇過巫少慈, 我覺得佢可靠, 有耐性, 我有幾個朋友都不約而同搵佢開刀的, 我都book左佢開刀生bb

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 frenchies 於 10-2-24 17:19 發表
請問你知唔知巫少慈以前係咪喺瑪嘉烈做架﹖高級醫生﹖

曾經o係瑪嘉烈做過, 係咪高級e生就唔知lu
不過兩年多前o係bk 搵過有mami話佢o係瑪嘉烈已經好細心好關愛病人....... 或者你可以試下搵返o的資料~~~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有左開始到生都係睇dr mo 架, 佢真係勁細心, 初時我都擔心佢咁後生經驗唔夠, 結果..... 當然令我好滿意!

如果我有機會生第2個, 我都會搵佢!!!

btw: 佢舊年開始只做開刀, 揀順產既佢唔接架喇!!!!

等待驗證會員

你知唔知DR YU收18000開刀包唔包巡房﹖我見有D人話包,如果包埋,又唔係好貴喎

原帖由 kerkermui 於 10-2-24 02:06 發表
但係診金, dr yu平過dr mo好多喎~
我自己都係因為自知多事, 所以揀個經驗好d嘅dr

首頁

尾頁

跳至