自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問沙田有冇得買Comvita康維他?
如果沙田冇, 會唔會有啲近啲既地方有呢?

阿女咳到c下c下, 己經食咗好耐西藥
同事話呢隻好得, 想買支俾佢食吓, 有冇人知呀, 謝謝

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

荃灣千色店果到有 ~ 我都係果到買架
佢果到有一層有好多湯包買既 , 果到就有counter
或者大埔吉之島supermarket都有
一田入面有冇就唔太知喇
或者 citysuper 有冇呀 ?? check 佢電話打去問問囉

大宅

Next to Yata supermarket in Shatin

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 loklok200866 於 10-2-24 12:34 發表
荃灣千色店果到有 ~ 我都係果到買架
佢果到有一層有好多湯包買既 , 果到就有counter
或者大埔吉之島supermarket都有
一田入面有冇就唔太知喇
或者 citysuper 有冇呀 ?? check 佢電話打去問問囉 ...

Thanks, loklok200866

係咪3樓近天橋嗰度呀?
請問有冇售貨員可以問野架?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 TH 於 10-2-24 12:44 發表
Next to Yata supermarket in Shatin

呢個近我呀, Thanks TH

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 TH 於 10-2-24 12:44 發表

唔好意思, 想問清楚係邊個位置呀, 我驚揾唔到

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

baby 你可以打電話問 2562 2335
我上次都係打電話問, 可以問得詳細啲, 包唔會揾錯~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 idac_c 於 10-2-24 17:56 發表
baby 你可以打電話問 2562 2335
我上次都係打電話問, 可以問得詳細啲, 包唔會揾錯~

我响一田揾到喇, 買咗俾阿女食埋, 睇吓佢今晚點先
希望對佢有幫啦, 見佢咳到嘔真係肉都赤埋

大宅

你個囡食完有無好d呀? 我都想買比個囡, 不過唔知work 唔work, 你買邊隻? 係唔係for小童咳個支?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 ballball411 於 10-2-24 21:22 發表
你個囡食完有無好d呀? 我都想買比個囡, 不過唔知work 唔work, 你買邊隻? 係唔係for小童咳個支?

我同事介紹 Foracold Elixir with Propolis & Echinacea, 去到個sales 話呢隻係大人食既, 小朋友要食Children's Propolis Herbal Elixir

我買咗一支大人, 一支小童, 都唔貴喎, 毎支都係百幾蚊
不過大人嗰支好難食, 小童嗰支好小小, 個sales話小童嗰支可以就咁食, 因為都幾杰, 所以我加小小暖水俾阿女飲

因為食咗冇幾耐, 未知點, 等佢食多幾日睇吓點先

大宅

原帖由 babymuimui 於 10-2-24 21:47 發表

我同事介紹 Foracold Elixir with Propolis & Echinacea, 去到個sales 話呢隻係大人食既, 小朋友要食Children's Propolis Herbal Elixir

我買咗一支大人, 一支小童, 都唔貴喎, 毎支都係百幾蚊
不過大人嗰支好難食 ...
唔好意思, 請問係唔係真係止咳的??? 因為我個b最近都有咳, 好辛苦, 我都想買來試下. 聽人講 , 咳的耐都沒好, 會有哮喘, 真的嗎?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 yuyung1984 於 10-2-27 12:46 發表
唔好意思, 請問係唔係真係止咳的??? 因為我個b最近都有咳, 好辛苦, 我都想買來試下. 聽人講 , 咳的耐都沒好, 會有哮喘, 真的嗎?

係聽人講話會變哮喘, 但係我就未問過醫生

我個女咳咗好耐, 睇咗醫生二次都睇唔好, 醫生仲要話佢冇事, 咁我地未就轉第二個醫生囉, 點知第二個醫生話佢係氣管炎, 要食抗生素, 唔食唔得, 所以我都唔知我個女係食comvita好番, 定係食抗生素好番

大宅

不如試下燉橙啦, 我之前都咳到訓唔到, 食左一次就ok, 反正係天然野俾小朋友試下都冇壞

伯爵府

醒目開學勳章

個counter係一田賣壽司果邊, 尿片附近

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 MK2006 於 10-2-27 17:28 發表

在沙田新城市廣場二樓CitySuper對面有專門店.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 mosibaby 於 10-2-27 16:18 發表
不如試下燉橙啦, 我之前都咳到訓唔到, 食左一次就ok, 反正係天然野俾小朋友試下都冇壞

燉燈我試過喇, 阿女唔肯食

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 MK2006 於 10-2-27 17:28 發表
原帖由 luckymother 於 10-2-27 18:58 發表

在沙田新城市廣場二樓CitySuper對面有專門店.

我响一田買到喇, thanks

大宅

原帖由 babymuimui 於 10-2-27 15:38 發表

係聽人講話會變哮喘, 但係我就未問過醫生

我個女咳咗好耐, 睇咗醫生二次都睇唔好, 醫生仲要話佢冇事, 咁我地未就轉第二個醫生囉, 點知第二個醫生話佢係氣管炎, 要食抗生素, 唔食唔得, 所以我都唔知我個女係 ...
我個 b 都係, 睇咗 2次e 生都沒好, e生話他是因為鼻敏感以致咳, 睇來我都要轉下 e 生睇下先.

大宅

原帖由 mosibaby 於 10-2-27 16:18 發表
燉燈要燉幾耐的??? 原隻燉燈呀???

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 yuyung1984 於 10-3-1 09:54 發表
燉燈要燉幾耐的??? 原隻燉燈呀???

你睇番呢個啦, 有埋相架喇
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2740537

首頁

尾頁

跳至