跳至

首頁

尾頁

大宅

hi, 你是說最似爸媽的2張相片嗎? Ok , 我巳收到啦, thank you

原帖由 maycmhui 於 10-5-18 13:34 發表
Hi ! Mandy,
我前日已send 咗相比你了
pls check !
Thanks,

大宅

43-dora611:

真不好意思, 我只可等你的相FOR 最似媽媽比賽 至今晚11:00, 明天我要去晒相了.

thank you

大宅

各媽媽 :

最似爸爸 及 媽媽bb 比賽巳截止了, 明天我就去晒相,

另我們的紀念品巳完成啦, 各媽媽的相片都沒問題, 多禮你們的合作send 齊所有的file 我, 雖然當中有很多技術上的問題, 但巳完全處理好了, 真開心啦….

大宅

BK Milk勳章

mandy1308,

可以join你們嗎?

我又想參加最似爸爸...仲有無位?

大宅

Hi, sorry啦, 巳沒有位啦, 多謝你的支持呀…

sorry
原帖由 cc8864 於 10-5-19 12:40 發表
mandy1308,

可以join你們嗎?

我又想參加最似爸爸...仲有無位?

大宅

各媽媽:

我今天巳和我們的神秘現場負責生日會流程的贊助公司開了2個鐘頭的會, 終於將run down 改良至合理的內容, 因環節實在太多了, 好了, 等我再慢慢組織好一切, 然後我會在這一,兩天send 個"去YMCA-生日會前必看的溫馨提示mail" 給各媽媽, 請大家看了個mail 才出發呀, 等我現在草擬下先….

還有一星期, 我真期待我們的第一次約會啊 !!!

複式洋房

原帖由 mandy1308 於 10-5-21 20:24 發表
各媽媽:

我今天巳和我們的神秘現場負責生日會流程的贊助公司開了2個鐘頭的會, 終於將run down 改良至合理的內容, 因環節實在太多了, 好了, 等我再慢慢組織好一切, 然後我會在這一,兩天send 個"去YMCA-生日會前必看 ...

my son is 11/06 /09 ,may i join your b day party!!

大宅

真的真的不好意思, 巳沒有位啦, 多謝你的支持....

原帖由 ivylan923 於 10-5-21 23:17 發表

my son is 11/06 /09 ,may i join your b day party!!

大宅

Thanks for your arrangement !!!
原帖由 mandy1308 於 10-5-18 13:43 發表
hi, 你是說最似爸媽的2張相片嗎? Ok , 我巳收到啦, thank you
:-P :-P :-P :-P :-P :-P[img]

大宅

給各媽媽:

我巳send 了個 "去YMCA-生日會前必看的溫馨提示mail" 給你們了, 請即開啟, 如收不到, 請即mail 我知再send 過.

另外, 46-edith1117, 媽媽, 我又send 不到你的sina mail box, 我send 了yahoo mail box度, 請check 下啦.
thank you

星期日見你們和寶寶啦....

大宅

48-FamilyF :

Hi, 你開到"去YMCA-生日會前必看的溫馨提示mail" 嗎, 如不, 請mail 我知再send 過,

THANK YOU

別墅

有冇見過呢頂生日帽, 想買比bb, yahoo 拍賣點用ga? http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1124095722?

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 huiboiboi 於 10-5-23 23:51 發表
有冇見過呢頂生日帽, 想買比bb, yahoo 拍賣點用ga? http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1124095722?

u have to be a member in yahoo bidding for buying/selling goods, otherwise you cannot do either

複式洋房

好媽媽勳章

原帖由 mandy1308 於 10-5-23 22:41 發表
48-FamilyF :

Hi, 你開到"去YMCA-生日會前必看的溫馨提示mail" 嗎, 如不, 請mail 我知再send 過,

THANK YOU

OK !

首頁

尾頁

跳至