跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Dear Mandy,

真係辛苦哂你, 你可唔可以公佈吓今次生日會參加者名單呀?

原帖由 mandy1308 於 10-3-12 12:58 發表
給各想參加的家庭 :

現仍有6個家庭未比入場費, 及如有家庭因有事無法去生日會想取消不去的話, 我本人就不想浪費空位的, 如有這情形, 我可留比後補家庭, 當然是後補家庭比了入場費後, 我才會refund 入場費給取消的家 ...

大宅

hello,

因仍有家庭未比入場費, 我要等所有家庭比了錢才可落實公佈資料, 請你等等, 我一定盡快開個list給各媽媽相應,多謝你的詢問 !

複式洋房

終於睇到個場啦,都幾大呀,有位放bb車 又可以整多個易拉架 好野

複式洋房

重有無位啊,可唔可以做後補.....

大宅

Hello,

Sure, 剛有一家庭取消, 請mail我們的mail box 啦, 多謝支持.
原帖由 irislaw1800 於 10-3-15 00:39 發表
重有無位啊,可唔可以做後補.....

洋房

Dear Mandy,

真係辛苦哂你, thx!

原帖由 mandy1308 於 10-3-12 12:58 發表
給各想參加的家庭 :

現仍有6個家庭未比入場費, 及如有家庭因有事無法去生日會想取消不去的話, 我本人就不想浪費空位的, 如有這情形, 我可留比後補家庭, 當然是後補家庭比了入場費後, 我才會refund 入場費給取消的家 ...

大宅

給各媽媽 (經歷一則) :

我巳著手找贊助商比小禮物給各0906bb了, 過程中很順利, 但有一件小事想同你們分享一下我的經歷, 話說在籌備party早期時, 曾有義工媽媽說幫我找贊助商, 但最後她說很多贊助商要求各媽媽的e-mail作交換條件, 我當時是距絕了並且說這些是各媽媽的私人資料, 絕不可給其他人, 結果這媽媽說這樣會只得很小贊助禮物的, 最後她並沒有留下任何贊助商資料就離開了,

現在我自行找贊助商, 在過程中沒有一間公司問我取各媽媽的e-mail , 我只比訂場紙巳可以了, 所以本人覺得有些疑問, 不過事情巳過去了, 我說出來只是比大家知道, 找贊助商是不需要任何媽媽的資料的, 及我本人在這次的活動中, 所有的媽媽e-mail只有我一人知道, 及我絕不比他人作其他用途, 因我視這些是私人資料及很重視的, 所以特此聲明 !

大宅

做攪手真係好辛苦,多謝你呀,無條件地攪個party比我地聚下.真的,多謝哂.

原帖由 mandy1308 於 10-3-15 23:24 發表

我巳著手找贊助商比小禮物給各0906bb了, 過程中很順利, 但有一件小事想同你們分享一下我的經歷, 話說在籌備party早期時, 曾有義工媽媽說幫我找贊助商, 但最後她說很多贊助商要求各媽媽的e-m ...

大宅

不用多謝, 因我從中學了很多東西及取得經驗, 其實是我多謝你們這麼信任我, 所以我會做好這個JOB, 希望你們有個開心的PARTY啦 !

原帖由 dumbo0620 於 10-3-15 23:29 發表
做攪手真係好辛苦,多謝你呀,無條件地攪個party比我地聚下.真的,多謝哂.

大宅

我唔記得入數、可否補返呀

禁止發言

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 mandy1308 於 10-3-15 23:24 發表

我巳著手找贊助商比小禮物給各0906bb了, 過程中很順利, 但有一件小事想同你們分享一下我的經歷, 話說在籌備party早期時, 曾有義工媽媽說幫我找贊助商, 但最後她說很多贊助商要求各媽媽的e-m ...

麻煩晒, thank you so much!

大宅

可以, 有一個取消位, 請即報名, 先MAIL先有,
原帖由 suesue00721 於 10-3-15 23:58 發表
我唔記得入數、可否補返呀

民房

HI , 想問下仲可以報名嗎 ? 2A1B

大宅

可以, 請mail 到[email protected]
多謝支持!!

原帖由 katiekawai 於 10-3-16 11:05 發表
HI , 想問下仲可以報名嗎 ? 2A1B

大宅

給各想參加的家庭 :

現仍有6個家庭未比入場費, 不知何解並且她們沒有回覆我是否仍join我們的party, 真令人頭痛, 及如有家庭因有事無法去生日會想取消不去的話, 我本人就不想浪費空位的, 如有這情形, 我可留比後補家庭, 當然是後補家庭比了入場費後, 我才會refund 入場費給取消的家庭, 我盡希望當日是有齊個家庭去參與的, 所以如有媽媽想作後補可以mail我知等我去處理 , 多謝!

以下是未比錢的家庭 :
15-michelleyinyin
35-adayy(anson 媽媽)
37-ellabady1025
40-michellekowy
43-dora611
及一個家庭唔得閒退出了

大宅

just helped ada(Anson 媽媽)俾咗$400.35 to ypur account,pls check. Thanks

原帖由 mandy1308 於 10-3-16 16:23 發表
給各想參加的家庭 :

現仍有6個家庭未比入場費, 不知何解並且她們沒有回覆我是否仍join我們的party, 真令人頭痛, 及如有家庭因有事無法去生日會想取消不去的話, 我本人就不想浪費空位的, 如有這情形, 我可留比後補家 ...

大宅

35-adayy(anson 媽媽):

我巳剛收到了入場費, 多謝

原帖由 CM1234 於 10-3-16 16:54 發表
just helped ada(Anson 媽媽)俾咗$400.35 to ypur account,pls check. Thanks

別墅

好媽媽勳章

can i join?

大宅

hello, 請mail資料作後備家庭好嗎? 因有3個家庭未入錢, 如他們取消, 我會比你報名的, ok ?
原帖由 momo627 於 10-3-17 03:07 發表
can i join?

首頁
12345...14

尾頁

跳至