跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝去小便時,下體有小小刺痛呀?

請問bk媽咪有無咁既情況呀?
我今朝先開始係咁呀,會唔會就黎生得呀?

複式洋房

Re: 今朝去小便時,下體有小小刺痛呀?

你都算好依家先會咁, 我成2-3個星期係咁, 通常都係夜晚小便就會咁, 但有時下午都會. 你可以試吓小便時身體向前傾, 會感覺好D同疴得清D.
[size=small]我的小B豬 ~ 2R 哥哥志浩 Rossi~2002年10月出世, 請進 : 小B哥相簿妹妹繡程 Rachel~已經係2005年4月出咗世啦!請進 :  小B妹相簿

大宅

claraso 寫道:
你都算好依家先會咁, 我成2-3個星期係咁, 通常都係夜晚小便就會咁, 但有時下午都會. 你可以試吓小便時身體向前傾, 會感覺好D同疴得清D.

claraso,
原來向前傾可以疴清D架!我每次尿尿後,一坐底都會好似失禁咁漏尿架, 攪到我鬼死咁煩!

大宅

claraso:我唔係淨係晚上先會咁呀,
係一去小便就咁呀,好似有野吉咁呀,
點解會咁架?

複式洋房

草仔仔

因為阿B責住膀胱, 我依家仲每日去3-4次大便, 半夜一定有一次攪到個肚谷谷瞓唔到, 坐吓廁所去完就即刻瞓到, 你話怪唔怪! ?-(
[size=small]我的小B豬 ~ 2R 哥哥志浩 Rossi~2002年10月出世, 請進 : 小B哥相簿妹妹繡程 Rachel~已經係2005年4月出咗世啦!請進 :  小B妹相簿

大宅

我尋晚醒左4次去廁所呀,無覺好訓呀,
真係個身向前,去小便時無咁痛喎,
唔該晒你呀claraso ^^,我想亞b下個星期出世呀,
好想快d見到佢呀

公爵府

好慘, 成日半夜要去尿尿, 最慘就係, 半夜去完尿尿返上床之後, 一訓低, 個肚就痛痛地, 想便便咁, 唔知係咪 bb 壓住條腸, 又再去廁所, 點知又冇得痾

你地有冇咁既情況架? 好煩惱呀
[/url]

大宅

我之前一直都係一晚去一次尿尿架咋,,至上星期開始就要去2-3次..都係有少少刺痛..起身果下仲肚痛添,,可能亞b聚住哂既位置令到我地個肚痛..

首頁

尾頁

跳至