單親天地

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

好媽媽勳章

各位單親家長,

請不要再為已成事實的事情難過或責備自己,最好就令到自己及小朋友今天及以後都可以開心活着。

想攪吓BBQ開心吓:-

日期 : 2010年313日 (星期六)
地點 : 清水灣 BBQ場
收費 : 大人每位$120 折實$96

小童每位$90 折實$72.

詳情視乎再定,
有意請進。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問除左BBQ重有咩野玩架? 有無幸運大抽獎架? 講笑炸..我月尾出差,好想帶細路出來同大家玩下呀,價錢幾實惠wor...一於報名先

1/ moon + 1女 +1仔

各位快點報名啦...又齊齊出來渡過快樂既周末...yeah yeah..

原帖由 brightb2b 於 10-3-1 15:11 發表
各位單親家長,

請不要再為已成事實的事情難過或責備自己,最好就令到自己及小朋友今天及以後都可以開心活着。

想攪吓BBQ開心吓:-

日期 : 2010年3月13日 (星期六)
地點 : 清水灣 BBQ場
收費 : 大人每位$120 折實$9 ...

大宅

[quote]原帖由 moon_moon 於 10-3-1 15:41 發表
請問除左BBQ重有咩野玩架? 有無幸運大抽獎架? 講笑炸..我月尾出差,好想帶細路出來同大家玩下呀,價錢幾實惠wor...一於報名先
各位快點報名啦...又齊齊出來渡過快樂既周末...yeah yeah..

2. Pooth + 1 仔
3. 美瑩 + 1 女

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問幾點開始呀,我星期六要返半日啊....

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

好媽媽勳章

除咗BBQ, 重可以騎單車、放風箏、飛碟、還有自設集體遊戲 (十字格豆腐、大風吹、123紅綠燈、掉手巾等等)

由於本人要新手,請多點意見。

更係有獎品給分數最高組別啦!

妳是第一個報名,有特別獎品

原帖由 moon_moon 於 10-3-1 15:41 發表

...

別墅

好媽媽勳章

收到!
Welcome!

原帖由 pooth 於 10-3-1 16:13 發表
[quote]原帖由 moon_moon 於 10-3-1 15:41 發表
請問除左BBQ重有咩野玩架? 有無幸運大抽獎架? 講笑炸..我月尾出差,好想帶細路出來同大家玩下呀,價錢幾實 ...

別墅

好媽媽勳章

初步定下午2:30在彩虹地鐵站C1出口等再搭小巴去目的地。若要遲D來都可,其實都幾易揾。

原帖由 ChammyMAMA 於 10-3-1 17:57 發表
請問幾點開始呀,我星期六要返半日啊....

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好想去, 不過一個帶兩個, 好遠喎

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

嘩, 行程緊密,節目豐富,重有額外獎賞,一定要參加啦,哈哈,我好似賣緊廣告添..hehe..我重想玩收買佬添呀, haha

各位快點報名啦..

原帖由 brightb2b 於 10-3-2 01:15 發表
除咗BBQ, 重可以騎單車、放風箏、飛碟、還有自設集體遊戲 (十字格豆腐、大風吹、123紅綠燈、掉手巾等等)

由於本人要新手,請多點意見。

更係有獎品給分數最高組別啦!

妳是第一個報名,有特別獎品

...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 moon_moon 於 10-3-2 09:36 發表
嘩, 行程緊密,節目豐富,重有額外獎賞,一定要參加啦,哈哈,我好似賣緊廣告添..hehe..我重想玩收買佬添呀, haha

各位快點報名啦..

次次都係星期六
順順利利 大吉大利       

別墅

好媽媽勳章

妳係邊到黎呀,搭港鐵都應該幾方面哎。

原帖由 wing 於 10-3-2 03:23 發表
好想去, 不過一個帶兩個, 好遠喎

別墅

好媽媽勳章

多多多多多謝支持!

唔知係咪因為我是新人,大家對我信心不大呢?!

唔....咁啦,出D殺手鐧先,保証成行,頭10名報名的送多2隻雞翼 (人頭費包BBQ場d野係任食的,我衹係幫手燒架咋,哈哈!

有買襯手啦!

原帖由 moon_moon 於 10-3-2 09:36 發表

各位快點報名啦..

別墅

好媽媽勳章

諗住星期六可以玩夜D, 第日小朋友同大人都無咁辛苦。

妳乜時間okay呀,第時大家就吓呀。

原帖由 charmaine_1 於 10-3-2 09:38 發表

次次都係星期六

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

樓主真係好!可惜我去唔到,你地玩得開心D!三月至四月每個周末都有活動仲有係連走幾場,年年都係咁。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我知道做攪手係好難架, 你呢個攪手真係唔話得呀

我住屯門架, 其實除咗遠之外, 原來我唔記得星期六係唔得架 ( 要亞女提我先記得 , 人老咗真係無乜用 ) 因為亞大女5年班要呈分, 3月尾要測驗, 我幫佢報咗補習班補補佢, 星期六連走3場, 實倦死佢

你地記得玩得開心d , 燒埋我果份, 不過我唔要雞翼, 我要多春魚 , 諗起都流口水. 等亞女平平安安渡過咗呢個3月, 我就可以出動架la.
下個活動唔好咁快喎 因為要等埋我地

原帖由 brightb2b 於 10-3-2 10:10 發表
妳係邊到黎呀,搭港鐵都應該幾方面哎。

別墅

好媽媽勳章

多謝讚賞。衹希望同道中人活得開心,下次有機會一切玩啦。

話時話,若有適合單親的活動,你都出post啦。

原帖由 alfreday 於 10-3-2 10:47 發表
樓主真係好!可惜我去唔到,你地玩得開心D!三月至四月每個周末都有活動仲有係連走幾場,年年都係咁。

別墅

好媽媽勳章

好呀!
不過如果今次不成功,下次就無人"稣"我架啦。

干巴嗲!

原帖由 wing 於 10-3-2 14:26 發表
我知道做攪手係好難架, 你呢個攪手真係唔話得呀

我住屯門架, 其實除咗遠之外, 原來我唔記得星期六係唔得架 ( 要亞女提我先記得 , 人老咗真係無乜用 ) 因為亞大女5年班要呈分, 3月尾要測驗, 我幫佢報咗補習 ...

複式洋房

brightb2b,

新手出力,十卜。 預我一條冷啦。

(!_!)

大宅

請問幾點 ?

預埋我同女女啦 !!

1 happymama + 1個女女.

thanks

別墅

好媽媽勳章

感激。
希望當日天公做美。

原帖由 (!_!) 於 10-3-2 21:28 發表
brightb2b,

新手出力,十卜。 預我一條冷啦。

(!_!)

首頁
12345...9

尾頁

跳至