自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

尋日諗住係葯房買, 點知佢話個優惠完左.

男爵府

如果冇得剪花平$20, 咁係萬0買咪仲平, 請幫忙下我有冇計錯, thanks.

葯房 (m碼 84片)
$151 - $30(coupon) / 84 = @$1.44
如果有得剪印花平$20, 就@$1.2

萬0 (m碼 56片/包)
$219(2包) - $60 (coupon) / 112 = @$1.42
若用埋最紅星期五的9拆現金劵, 即@$1.28

條數係咪咁計呢?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 kachun0123 於 10-3-2 15:20 發表
如果冇得剪花平$20, 咁係萬0買咪仲平, 請幫忙下我有冇計錯, thanks.

葯房 (m碼 84片)
$151 - $30(coupon) / 84 = @$1.44

$219(2包) - $60 (coupon) / 112 = @$1.4 ...
照你咁計,應系萬0平啲
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

大宅

萬0 只可以-$30 (因為只可用1張)

原帖由 kachun0123 於 10-3-2 15:20 發表

葯房 (m碼 84片)

$219(2包) - $60 (coupon) / 112 = @$1.4 ...

誠意推介 : [fly]蘆薈啫喱[/fly]
~~~介傷/燙傷 ~~ 一塗上即
" 掂 "  yeah vv

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 傲祺媽咪 於 10-3-2 18:32 發表
萬0 只可以-$30 (因為只可用1張)

只可以用1張$30既話,就唔係咁抵囉!!
有無人買2包成功用到2張??邊間??

禁止發言

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 HY2007 於 10-3-2 21:35 發表
佢地(店方)話買2包已經平左,所以呢個價錢,
唔可以用2張$30coupon!
唔系喎,我以前買兩包尿片都系同時可以用兩張coupon架,我初頭都以為唔得,點知到收錢時,收銀員買我要唔要買兩包添,可以同時優惠
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

男爵府

我呢邊有個減呀...今日先買左...total減左$50,好抵呀...
不過pampers加左價..$149新界西

大宅

醒目開學勳章

原帖由 tiffchong 於 10-3-4 23:29 發表
我呢邊有個減呀...今日先買左...total減左$50,好抵呀...
不過pampers加左價..$149新界西

好抵呀, $99就買了一包片.

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

大宅

係呀, 上星期四去買, 佢話coupon 去到 28/2, 所以買左2pack ($153- $20 = $133)

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

你地講緊邊款

大宅

好媽媽勳章

我之前用coupon係藥買pampers超''簿''果隻m碼$131減coupon$20,再cut埋個藥房標誌減多$5,即係:131-20-5=$106/100片~~

男爵府

原帖由 1985.com 於 10-3-5 13:17 發表
我之前用coupon係藥買pampers超''簿''果隻m碼$131減coupon$20,再cut埋個藥房標誌減多$5,即係:131-20-5=$106/100片~~

$131咁平~~我呢邊未加價要$145 呀~~
不過$145-$20-$5= $120/100片我都覺得平~

首頁

尾頁

跳至